Primele ninsori si-au facut aparitia. Vezi care este starea drumurilor si unde a nins cel mai mult

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:32

Circulatia este ingreunata din cauza zapezii, marti dimineata, pe DN 17, in Pasul Tihuta, unde toata noaptea a nins si a batut vantul, dar si pe alte drumuri din zona de nord a judetului Bistrita-Nasaud.

Cel mai mult a nins pe Valea Bargaului, traversata de DN 17, iar in Pasul Tihuta, la peste 1200 de metri altitudine, vantul a spulberat zapada, iar drumarii au intervenit toata noaptea pentru a mentine soseaua practicabila, aruncand zeci de tone de antiderapant.

"A nins pe Valea Bargaului, iar in Pasul Tihuta la kilometri 113-115 a si suflat vantul. Am actionat toata noaptea cu antiderapant. S-a mai actionat si pe Valea Bargaului, dar si pe celelalte drumri nationale din judet", a declarat inginerul-sef Grigore Vlad de la Sectia Bistrita a Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Cluj.


Potrivit reprezentantilor Sistemului de Gospodarire a Apelor Bistrita-Nasaud, cel mai consistent strat de zapada, de trei centimetri, se inregistra marti la Muresenii Bargaului si la Piatra Fantanele in Pasul Tihuta.

Cel mai mult a nins la Colibita, 13,2 litri pe metrul patrat, in timp ce la Piatra Fantanele au cazut 6,1 litri pe metrul patrat.

Cea mai scazuta temperatura din judet s-a inregistrat la Straja, punct de masurare de la baza Pasului Tihuta, unde au fost inregistrate minus 5,2 grade Celsius.


Sursa: Mediafax

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!