Primele imagini de la botez! Simina si Alex Zanoaga sunt in culmea fericirii: Dominic a primit sfantul botez

Author: L.S.

Micutul Dominic, fiul lui Alex Zanoaga si al Siminei Loica, fosti concurenti Puterea dragostei a primit sfanta taina a Botezului. Primele imagini de la eveniment

Simina si Alex Zanoaga sunt in culmea fericirii! Fiul lor, Dominic a primit astazi sfanta taina a Botezului. Momentele au fost extrem de emotionante pentru cei doi tineri parinti, dar si pentru rudele si prietenii prezenti la biserica.

Nasul copilului este Nicolas Sax, prieten bun al cuplului, impreuna cu care Alex Zanoaga s-a si lansat in muzica.

Iata primele imagini de la fericitul eveniment, publicate de Nicolas:

Si Raluca Munte a fost prezenta la botezul micutului Dominica, iar fosta concurenta Puterea dragostei a fost extrem de fericita sa le fie alaturi parintilor, cu care este in continuare in relatii foarte bune.

Citește și: Urlete de durere la căpătâiul lui Marius, tânărul mort în explozia de la Călimănești. Ți se rupe sufletul!

Nici Raju nu a lipsit de la eveniment, nasul de cunonie al Siminei si al lui Alex, fost concurent Puterea dragostei, la randul lui. Cu totii s-au bucurat cu emotie de momentele unice, care le vor ramane cu siguranta in amintire.

Citeste si: Simina, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", schimbare spectaculoasa de look! Iata cum arata acum proaspata mamica!

Citeste si: Incredibil cum s-a pozat Simina Loica in a 7-a luna de sarcina! Fanii au felicitat-o imediat!

Există șanse de împăcare între Alex Bobicioiu și Simina Loica? Sportivul a rupt tăcerea după despărțire: „Nu știu, cred că va fi probabil”

Citeste si: Stiai ca Simina are o sora? Cum arata "sora mia", nu e la fel de frumoasa ca Simina