Primele declarații ale lui Dinu Maxer, după ce Deea Maxer a spus că este violent verbal: „Nu am fi prins 17 ani”

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 30 mai 2023, 16:31

Dinu Maxer este convins că Deea nu a spus acele lucruri cu răutate

Sursa: Instagram

În cadrul unei emisiuni televizate, Deea Maxer a precizat anumite defecte pe care Dinu Maxer le are, punându-l într-o lumină deloc plăcută pe artist. De curând, acesta și-a spus punctul de vedere, fiind deranjat de afirmațiile făcute la adresa sa.

Deea Maxer și Dinu Maxer au divorțat și, deși lucrurile se terminaseră pașnic între ei, totul pare că a luat o întorsătură neplăcută odată cu participarea într-o emisiune televizată a artistei.

Dinu Maxer, deranjat de declarațiile făcute de Deea Maxer la adresa sa

Deea Maxer a fost invitată într-o emisiuni televizată, unde a trebuit să răspundă mai multor întrebări. Aceasta a spus care sunt motivele care au dus la divorțul ei de fostul partener și a verbalizat și trei defecte pe care acesta le are.

Dinu Maxer este convins că Deea nu a spus acele lucruri cu răutate, ci că s-a lăsat păcălită de jocul la care a participat.

„Eu am văzut-o căzând în plasa unui joc de televiziune(...) M-a surprins că a căzut în acest joc. Înainte de aceste întrebări, a fost zece minute despre divorț, în termeni foarte OK(...)

Citește și: Rugămintea avută de Dinu Maxer pentru Deea Maxer, înainte de a semna actele de divorț: „Să nu plec cu resentimente”. Artistul a avut nevoie de mai mult timp decât Deea

Eu i-am spus că îmi pare rău că a căzut în jocul lui (n.r. al prezentatorului). Eu i-am spus (n.r. Deei Maxer) că îmi pare rău, că nu a dat bine. Dacă aș fi fost violent verbal împotriva ei, presupun că nu am fi prins 17 ani... A vorbit, pur și simplu, de neglijența vestimentară”, a declarat Dinu Maxer, după ce a fost acuzat că nu se îngrijește de el.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Deea Maxer a recunoscut ceea ce a distanțat-o de Dinu Maxer

În cadrul emisiunii la care a participat, Deea Maxer a precizat că motivele care au dus la divorțul de Dinu Maxer au fost: nepotrivirea de caracter, incompatibilitatea și lipsa calmității. Când a venit vorba de defectele fostului ei soț, artista a spus cuvintele „violent verbal, irascibil și lipsa iubirii de sine”.

Deea Maxer a răspuns „Tu l-ai cunoscut în platou, eu l-am cunoscut acasă”, atunci când i s-a spus că Dinu este, mereu, elegant.

Dinu Maxer, în schimb, în emisiunea la care el a participat, s-a arătat foarte deranjat de această remarcă, spunând că mereu a avut grijă de el, în special când a venit vorba de aspectul fizic și de casa în care locuiește.

Mai mult decât atât, artistul a mai precizat că, după divorț, a devenit o versiune mai bună a lui, acea versiune pe care Deea dorea să o dobândească în timp ce încă erau împreună.

De asemenea, artistul susține că nu dat randamentul profesional pe care Deea l-a vrut, deoarece a trebuit să se implice foarte mult în rolul de tată.

Citește și: ”Dinu a bătut la ușă într-o dimineață” Deea Maxer, dezvăluiri despre prima întâlnire a lui Dinu Maxer cu noul său iubit, Robert Drilea

„Deea îmi spunea că «Te-ai plafonat. Nu mai ai viziune, deschidere, ambiție», iar, acum, după două luni de la divorț, îi dau dreptate(...) Mi-am luat rolul de tată prea în serios. M-am neglijat în alte sensuri: profesional, aspirațional, etc”, a mai spus artistul.

 

 


Venirea Teodorei în ”Casa iubirii” a stârnit noi discuții aprinse între Rebecca și Antoni. În ediția de miercuri, 17 iulie, Rebecca nu s-a mai putut stăpâni și a izbucnit în lacrimi.