”Dinu a bătut la ușă într-o dimineață” Deea Maxer, dezvăluiri despre prima întâlnire a lui Dinu Maxer cu noul său iubit, Robert Drilea

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 22 mai 2023, 18:48

Dinu Mxaer l-a cunoscut deja pe Robert Drilea. Cum se înțeleg cei doi?

Sursa: Instagram Deea Maxer

Deea Maxer a mărturisit că Dinu a făcut deja cunoștință cu noul său iubit, Robert Drilea. Cum a reacționat artistul când a dat cu ochii de actualul partener al fostei soții, în casa acesteia?

Deea Maxer radiază de fericire în ultima perioadă, mai ales de când l-a cunoscut pe noul său iubit, Robert Drilea. Artista recunoaște că este foarte îndrăgostită și este asumată când afirmă acest lucru. Se pare că Dinu Maxer s-a cunoscut cu noul partener al fostei sale soții, ba chiar se înțeleg foarte bine. 

Dinu Mxaer l-a cunoscut deja pe Robert Drilea. Cum se înțeleg cei doi?

Invitată în cadrul unei emisiuni Tv, Deea Maxer a dezvăluit, pentru prima dată, că este foarte îndrăgostită și a mărturisit că lucrurile nu s-au întâmplat prea repede în viața ei, că divorțul sentimental de Dinu Maxer s-a produs cu mult timp înainte ca ei să anunțe că mariajul lor a ajuns la final.

"Sunt îndrăgostită! Și da! Spun asta și îmi asum! Și nu, nu este prea repede pentru că divorțul de soțul meu, de fostul meu soț nu a fost în momentul în care am anunțat că am divorțat.

Divorțul nostru sentimental, detașamentul nostru unul față de celălalt a fost de foarte mult timp. E normal ca și unul și celălalt să se reconecteze cu cineva.",
 a spus Deea Maxer.

Citește și: Deea Maxer a vorbit pentru prima dată de divorțul dintre ea și Dinu Maxer! Motivul pentru care nu se mai înțelegeau: „Nepotrivire de caracter, irascibil, violent verbal”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Artista a recunoscut că Dinu Maxer l-a cunoscut deja pe Robert, artistul a bătut într-o dimineață la ușa ei, iar Robert a fost cel care i-a deschis. Se pare că cei doi se înțeleg bine și nu au existat divergențe între ei, se comportă ca doi bărbați maturi și se respectă.

”(nr. Dinu îl cunoaște pe Robert?)  Dinu a bătut la ușă într-o dimineață să îmi aducă niște acte și Robert i-a deschis ușa și când am avut un spectacol acum vreo două săptămâni, la Giurgiu, am avut

un spectacol cu Dinu, un botez luat înainte divorțului, Robert m-a însoțit și Dinu era acolo. Nu stau la palavre împreună dar au discutat, au dat mâna, sunt doi oameni care s-au intersectat. E normal ca oamenii să fie civilizați.",   a mai spus Deea Maxer.

Citește și: Deea Maxer, planuri de nuntă cu noul iubit: „O să mă cheme Drilea”. Acesta i-a spus, deja, primul „Te iubesc!”