Prima reacție a lui Fulgy după ce a fost acuzat de Bia Khalifa că a profitat de banii ei. Cum răspunde fiul Clejanilor acuzațiilor: ”Nu poate să accepte ideea că a fost părăsită”

Author: Madalina Maftei

Cum se apără Fulgy în fața acuzațiilor aduse de Bia Khalifa?

Sursa: Instagram

Fiul Clejanilor a reacționat imediat după ce fosta iubită a făcut o serie de acuzații piperate la adresa lui. Fulgy a mărturisit cum au stat, de fapt, lucrurile în relația cu Bia Khalifa și a spus adevărul despre banii pe care se presupune că i-ar fi cheltuit din bugetul blondinei.

Deși aveau planuri de viitor și se gândeau la un copil, povestea de dragoste dintre Fulgy de la Clejani și Bia Khalifa s-a încheiat la fel de repede cum a început. Bineînțeles, acuzațiile publice nu au întârziat să apară, după s-au jignit în fel și chip, acum, blondina a ieșit public și îl acuză pe fostul partener că i-a cheltuit banii. 

Cum se apără Fulgy în fața acuzațiilor aduse de Bia Khalifa?

După toate acuzațiile pe care Bia Khalifa i le-a adus, replica lui Fulgy nu a întârziat să apară. Acesta susține că ieșirile fostei partenere sunt provocate de gelozie și de invidie. Ba mai mult decât atât, ”Mr. Moft” este de părere că Bia Khalifa nu poate accepta faptul că a fost părăsită de cineva. 

Citește și: Ce cadou impresionant i-a făcut Fulgy iubitei sale, Bia Khalifa: ”Îmi era greu să-l țin în mână” Tânăra este îndrăgostită lulea de fiul Clejanilor și are numai cuvinte de laudă la adresa lui

„Nu prea am ascultat ce a spus Bia. Am revăzut-o, că n-am mai văzut-o de mult, o ignor. Așa mi-am propus acum câteva săptămâni. Deci, eu nu pot să spun decât că sunt amuzat și cât de geloasă poate să fie.

Nu cred că poate să accepte ideea că pentru prima dată în viața ei a fost părăsită de un bărbat.

Dacă ar fi să vorbim de chestiile mai importante, ce a fost acolo, dar fără dovezi și fără chestii, sunt doar vorbe goale”, a spus Fulgy, la un post TV.

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

Mai mult, pe pagina de Instagram a lui Fulgy a

apărut un mesaj neașteptat, care i-a pus pe gânduri pe urmăritorii săi. Fiul Clejanilor a postat o imagine cu un mesaj scurt, dar care poate spune multe despre fosta lui parteneră, Bia Khalifa.

Fulgy şi Bia Khalifa sunt cel mai nou cuplu din showbiz! Fiul Clejanilor și-a prezentat deja iubita părinților. Ce părere are Viorica despre noua sa noră

„Hoțul strigă: Hoții!”, a scris Fulgy pe Instagram.

Fără doar și poate, tânărul s-a referit la acuzațiile făcute de Bia și a dat impresia că femeia ar fi fost cea care ar fi profitat de banii săi. 

Citește și: „Bine că am scăpat de săracul ăla”. Bia Khalifa a confirmat despărțirea de Fulgy, deși își făcea planuri de nuntă