Prima dragoste nu se uita! O sotie a ales sa-si lase familia pentru un fost iubit VIDEO

Sotii Gigi si Ioana Vasilescu au apelat la sprijinul emisiunii "Ochii din umbra" pentru a stii cu certitudine ce se petrece in familia fiului lor, Claudiu.

Acesta este casatorit de aproape 3 ani cu Florentina. Cei doi au impreuna o fetita de 2 ani. Parintii lui Claudiu au povestit ca fiul lor s-a casatorit foarte repede cu Florentina, in maximum 3 luni dupa ce s-au cunoscut. Florentina ramasese insarcinata si atunci s-au grabit cu nunta.

Sotii vasilescu nu inteleg de ce nora lor ii respinge. Nu vrea sa comunice cu ei si simt ca si fiul lor are o retinere fata de ei. Socrii si-ar dori sa afle daca sunt probleme in casnicia lui Claudiu si a Florentinei.

Investigatiile au scos la iveala lucruri socante. Fetita nu era copilul biologic al lui Claudiu. Acesta stia si a acceptat sa fie tatal micutei deoarece tatal biologic al micutei nici nu voia sa auda de copil. Mai mult, detectivii au descoperit ca fostul iubit al Florentinei intentiona sa ia legatura cu fetita. Barbatul a dezvaluit ca relatia dintre el si Florentina a continuat si dupa casatoria acesteia cu Claudiu.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate