PRIMA DECLARATIE a managerului Institutului Fundeni despre Mica: "Desi am avut o mica speranta, evolutia starii ei a fost una dramatica" VIDEO

PRIMA DECLARATIE a managerului Institutului Fundeni despre Mica: Desi am avut o mica speranta, evolutia starii ei a fost una dramatica VIDEO

UPDATE 17:10 Managerul Institului Fundeni a vorbit despre starea grava in care se afla Mica si a confirmat decesul ei in jurul orei 14:30.

Managerul Spitalului Fundeni a facut primele declaratii despre decesul Micai: "Din nefericire, starea generala era grava, chiar daca initial am fost usor cu o mica speranta, evolutia a fost dramatica si a survenit decesul printr-un soc hemoragic, respectiv hemoragie digestiva masiva. Din data de 28 februarie , ea a fost internata la Spitalul Fundeni." 

Preotul care a spovedit-o si a impartasit-o pe Mica, fost coleg de scoala cu ea 

Multi prieteni si fosti colegi ai Micai au vrut sa fie alaturi de ea pana in ultima clipa. Astfel, pana sa se stinga, Mica a avut la capataiul ei parintii, prietenii si colegii. Printre acestia s-a aflat si un preot, fost coleg cu Mica la Abracadabra care a impartasit-o si a spovedit-o pe printesa blonda. El a tinut sa fie alaturi de ea pana in ultimul moment in putinele clipe de luciditate. 

Michaela Niculescu a urmat Facultatea de Limbi Straine si a obtinut doua doctorate, la Oxford si Viena. A fost traducator, redactor si producator in cadrul unei edituri, lector universitar si specialist in IT. Si tocmai asta ar fi fost pacatul ei: munca titanica si orele putine de odihna si-ar fi pus amprenta pe santatatea tinerei. Ea a murit la 31 de ani, pe un pat de spital.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies