Prima ceartă dintre Denisa Coțolan și Iancu Sterp: "M-a sunat și a văzut! S-a supărat!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 16 nov 2022, 09:22

De la ce a plecat cearta dintre Iancu Sterp si Denisa Cotolan

Sursa: Instagram

Iancu Sterp este foarte implinit pe plan personal si ii face declaratii de dragoste la orice pas iubitei sale, Denisa.

Denisa Cotolan și Iancu Sterp formează unul din cele mai frumoase cupluri din showbiz, iar fiul mamei Geta nu poate să fie decât mândru de femeia de lângă el.

Ba mai mult, din dragoste pentru aleasa lui, s-a mutat la Timișoara unde locuiește împreună cu ea. Denisa este ultimul an la facultate și Iancu ar vrea să petreacă mai mult timp împreună, însă de ceva timp este reținut la București cu filmările pentru noua producție unde interpretează rolul unui polițist. 

Citește și: Sebi, reacție nervoasă după ce Geta l-a dus din nou la oi! Cum l-a filmat fiica mamei Geta pe soțul ei în mijlocul stânei: "Îl las în pace, nu-i arde de TikTok!"

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Soțul Getuței Sterp, mai ceva ca Fizz! Cum și-a făcut apariția Sebastian Crăciunescu la brațul celebrei sale soții a doua zi de Crăciun

Ce spune Iancu Sterp despre casatoria cu Denisa Cotolan

Recent, toată presa a vuit că Iancu ar fi cerut-o de sotie pe Denisa, însă fiul cel mic al mamei Geta a infirmat toate zvonurile și chiar a pecizat în în momentul acesta nu s-a pus problema și nu că nu o vă cere pentru că este sigur că tânăra este femeia vieții lui, însă nu s-a întâmplat acest lucru:" Mă gândesc și la nuntă, dar deocamdată nu e nimic concret cu nunta.

Poate la anul, poate peste doi ani. (...) Eu, dacă nu era să fiu cu Denisa, nu cred că aș fi fost vreodată fericit în dragoste. Nu am simțit pentru nicio fată ce am simțit pentru ea. Faptul că sunt împreună cu ea este cea mai mare fericire pentru mine”,  a încheiat Iancu Sterp.

Iancu, cearta cu iubita lui

Toate aceste declarații făcute la un post TV vin după ce Iancu a cam supărat-o pe iubita lui.

Chiar el a recunoscut acest lucru dezvăluind că Denisa chiar l-a sunat în timp ce se afla într-un club. Dintre cei doi, se pare că iubita lui este mai geloasa decât el: "Sper că ți-o trecut supărarea pe mine. Era supărată că eu cu filmul asta, am avut zi libera și am ieșit în oraș. M-am dus și în club și s-o supărat pe mine. M-a sunat. Eu sunt satul de distracții și cluburi, însă acum așa s-a nimerit. E buna și o cearta. Fac naveta București-Timișoara cu avionul, a dezvăluit Iancu. 

 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies