Prima apariție a lui Vali Vijelie cu soția după zvonurile de divorț. Dovada că cei doi au revenit la sentimente mai bune: „Acolo îți este locul”

Autor: Diana Bostan

Vali Vijelie a plecat în vacanță alături de soție și de copii

Sursa: Facebook: Rusu Valentin( Vali Vijelie)

Vali Vijelie și soția lui au revenit la sentimente mai bune, fiind surprinși într-o vacanță de lux. În urmă cu aproximativ două luni, soția manelistului anunța că nu mai poate trece peste infidelitățile artistului, dar se pare că totul a fost dat uitării.

După zvonurile unui posibil divorț, Vali Vijelie și soția lui sunt mai bine ca niciodată. Cei doi au plecat într-o vacanță de lux, pe Coasta Amalfi, nu singuri, ci împreună cu copiii. 

Vali Vijelie a fost iertat de soție

Manelistul a stârnit un val de reacții în mediul online după ce a postat imagini din vacanța luxoasă pe care o petrece alături de soția sa și de copii.

Această escapadă vine la doar două luni după ce soția artistului a anunțat că se află în pragul divorțului, declarând că nu mai poate tolera infidelitățile repetate ale soțului ei.

Citește și: Ce spunea Vali Vijelie despre posibilitatea de a-și înșela soția: „Ochii văd, inima cere!”. Dezvăluirile incredibile pe care manelistul i le-a făcut lui Denise Rifai

În pofida acestor probleme, cuplul a fost surprins pozând într-o atmosferă de familie fericită pe Coasta Amalfi, în pitorescul oraș Positano. Această vacanță extravagantă pare a fi un semn că soția lui Vali Vijelie l-a iertat și că cei doi își revizuiesc relația, punând accentul pe reconciliere și pe construirea unui nou început.

@valivijelieofficial #fyp #valivijelie ♬ sunet original- ValiVijelie

Fanii artistului au fost extrem de fericiți să-i vadă împreună pe cei doi. „Felicitări, Vali! Ai o familie frumoasă! Nevasta superbă!”/ „Aveți o soție frumoasă, sunteți o familie frumoasă”/„Asta contează, familia, acolo îți este locul lângă soție și copii”, au fost doar trei dintre comentariile lăsate de internauți.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Artistul și soția lui au fost la un pas de despărțire

În urmă cu aproximativ două luni, Vali Vijelie a fost surprins în compania unei alte femei, fapt care a alimentat speculațiile cu privire la relația sa cu soția. Fotografiile compromițătoare au stârnit un val de reacții din partea publicului, dar și a soției sale. Potrivit Fanatik, în una dintre imagini, manelistul pare să atingă fundul unei domnișoare misterioase, lucru ce a stârnit dezamăgirea soției sale.

Citește și: Vali Vijelie și soția sa s-au despărțit! Cum a reacționat Carmen Rusu, după ce a aflat că ar fi fost înșelată: „Nu sunt eu în acele imagini”

„Vrei să-ți spun ceva? Care e fără de păcat să dea cu piatra în celălalt! Am vrut să fac un bine unui om care trebuia să ajungă acasă! (…) Am ajutat-o să urce în mașină. 

(…) Chiar s-a supărat rău de tot. Ea, dacă vrea să mă ierte, mă iartă, dacă nu vrea, mă gonește de acasă. Nu știu. Cred că mi-a pus bagajele la ușă.(…)

Am cântat și apoi am urcat cu băieții sus, la benzinărie, să bârfim puțin și s-a nimerit să fie o domnișoară. Așa se nimerește tot timpul, ce vrei să zic? (…) Cred că niciodată nu s-a supărat atât de tare.  (…) Eu sunt cel mai cuminte, nu beau, nu fumez, nu joc jocuri de noroc, nu mă droghez, ce vrei? A mai rămas una”, a dezvăluit Vali Vijelie, în luna mai, în cadrul unei emisiuni TV și preluat de Fanatik.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!