Previziunile runelor 11 - 17 iulie 2022. Iată ce le pregătește universul tuturor zodiilor. Taurii sunt răsplătiți pentru eforturile lor, în timp ce Peștii pot fi dezamăgiți

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 11 iul 2022, 12:34

Previziunile runelor 11 - 17 iulie 2022 pentru fiecare zodie

Sursa: PixaBay

În funcție de semnul tău zodiacal, runele îți pregătesc evenimente importante în viața ta. Iată ce previziuni ți-au pregătit acestea pentru perioada 11 - 17 iulie 2022.

Iată

care sunt previziunile runelor pentru fiecare zodie, în perioada 11- 17 iulie. Runele sunt importante pentru oamenii care caută răspunsuri profunde și provin din istoria antică, de pe vremurile când erau utilizate pentru scriere și pentru magie, relatează Sfatul Părinților.

Previziunile runelor 11- 17 iulie 2022 pentru zodia Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Runa zodiei Berbec este Gebo, așezată cu fața în sus. Pentru această zodie, sunt prevestite surprize neașteptate, așa că trebuie să te aștepți ca lucruri frumoase să aibă loc în viața ta. De asemenea, nativii zodiei Berbec trebuie să învețe să-și aprecieze mai mult prietenii și familia, fără să aibă credința că aceștia le sunt predestinați să rămână în viața lor, indiferent de cum sunt tratați. Purtați-vă frumos, iubiți-vă familia și prietenii și oferiți-le ajutor ori de câte ori au nevoie, pentru că binele și ajutorul se vor întoarce la tine atunci când vei avea nevoie cel mai mult.

Citeste si: Mihai Voropchievici, despre modul în care aflăm care sunt zilele bune și cele nefaste, în funcție de cifra destinului!

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

O altă veste bună este că s-ar putea să primești o sumă de bani neașteptată, una la care nu ai fi visat, într-un moment în care te lupți cu un impas financiar, poate o datorie, un avans la o casă sau un credit la bancă.

Previziunile runelor 11- 17 iulie 2022 pentru zodia Taur (20 aprilie – 20 mai)

Runa zodiei Berbec este Jera, care reprezintă recolta. Taurii vor avea timp din plin pentru orice își propun, pentru materializarea dorințelor pe care le au de multă vreme, mai ales pentru că urmează un eveniment important în viața lor. Este de așteptat ca nativii zodiei Taur să primească recompense pentru eforturile depuse, iar o persoană foarte răbdătoare le poate face o promisiune importantă, care să le schimbe total viața.

Citeste si: Horoscop chinezesc săptămânal 11-17 iulie 2022: Zodiile cărora Super Luna Tunetului le va schimba destinele

De asemenea, Taurii trebuie să se folosească de tactul lor dacă vor să beneficieze de răbdarea supremă în gestionarea anumitor situații stresante. Dacă nativii zodiei Taur vor învăța să comunice mai deschis cu oamenii din viața lor, dar și cu cei din jur, viața lor va fi mult mai bună. 

Previziunile runelor 11- 17 iulie 2022 pentru zodia Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Runa zodiei Gemeni este Kenaz. Gemenii sunt avertizați să facă loc evoluției în relația lor cu membrii familiei. Uneori evoluția doare, dar este necesară pentru a aduce schimbări bune în viață. Nativii zodiei Gemeni vor înțelege de ce vor fi supuși unor încercări dureroase după ce se va opri totul.

Previziunile runelor 11- 17 iulie 2022 pentru zodia Rac (21 iunie – 22 iulie)

Runa zodiei Rac este Mannaz. În această perioadă este greu să aduni roadele muncii tale, chiar dacă ele există. Este mai bine ca nativii zodiei Rac să aștepte înainte să facă pași importanți și să-și analizeze propria persoană, pentru a găsi calea evoluției, astfel recompensele vor veni pe măsura eforturilor depuse.

Previziunile runelor 11- 17 iulie 2022 pentru zodia Leu (23 iulie – 22 august)

Runa zodiei Leu este Perth, inversată. Nativii zodiei Leu sunt sfătuiți să nu riște prea mult în orice situație, pentru că este posibil să se lovească de eșec. Poate lucrurile par clare, dar în adâncul lor zac multe greutăți complexe. Leii trebuie să se încreadă doar în familie și prietenii de nădejde, să nu se arunce cu capul înainte și să aibă multă răbdare.

Previziunile runelor 11- 17 iulie 2022 pentru zodia Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Runa zodiei Fecioară este Raido. Nativii zodiei Fecioară sunt sfătuiți să fie mai atenți și mai implicați în relația cu alte persoane. Chiar dacă au încredere în sine și se simt puternici, este greu să trăiești singur, cu propria ta persoană. Nu te teme să ceri ajutor de la oameni mai buni decât tine, pentru că este lucrul potrivit pentru tine.  

Previziunile runelor 11- 17 iulie 2022 pentru zodia Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Runa zodiei Balanță este Teiwaz, o rună care semnifică vitejie, putere și o stea, care era urmată de vikingi, acum mult timp. Nativii zodiei Balanță vor fi binecuvântați atât cu energie masculină, cât și cu energie feminină, vor deveni mai curajoși, vor reuși să-și gestioneze mai bine anxietatea și vor simți, pentru prima dată, că pot muta munții din loc. Nativii zodiei Balanță sunt sfătuiți să rămână perseverenți și să insiste în depășirea anumitor obstacole pentru a-și atinge scopurile. De asemenea, răbdarea este foarte importantă în acest proces, așa că nu uitați să fiți cât se poate de răbdători pentru a primi ceea ce vi se cuvine. 

Previziunile runelor 11- 17 iulie 2022 pentru zodia Scorpion (24 octombrie – 22 noiembrie)

Runa zodiei Scorpion este Wunjo, așezată cu fața în sus. Scorpionii vor avea parte de o călătorie foarte importantă dar, de asemenea, este posibil ca o persoană importantă să facă o călătorie la fel de semnificativă pentru a ajunge la tine. Toată această experiență se va sfârși cu bine pentru tine, mai ales dacă pleci într-o aventură sau te implici într-un proiect important. Nu uita să-ți arăți recunoștința față de cei care te-au ajutat și să le întorci binele, oricât de mică ar fi contribuția lor. Fiecare om, cu puținul lui, te va ajuta să duci la bun sfârșit călătoria vieții tale.

Previziunile runelor 11- 17 iulie 2022 pentru zodia Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Runa zodiei Săgetător este Berkana, care reprezintă creșterea. Cu ajutorul acestei rune, nativii zodiei Săgetător vor înflor, se vor maturiza și vor crește în viața de zi cu zi. Săgetătorii își vor dezvolta relația cu familia, dar și relațiile cu partenerii. Pentru a putea duce la bun sfârșit această dezvoltare, trebuie să rupi anumite legături și atașamente toxice, este posibil să ai nevoie de ajutorul unui specialist pentru acest proces. După ce vei ajunge la cea mai pură formă personală, vei putea înflori foarte frumos. 

Previziunile runelor 11 - 17 iulie 2022. Iată ce le pregătește universul tuturor zodiilor. Taurii sunt răsplătiți pentru eforturile lor, în timp ce Peștii pot fi dezamăgiți

Previziunile runelor 11- 17 iulie 2022 pentru zodia Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Runa zodiei Săgetător este Eihwaz, care semnifică arborele tisa, cunoscut drept Copacul Învierii. În antichitate, acest arbore era utilizat la ritualuri oculte și, fiind asociat cu nemurirea, a fost deseori plantat în curțile bisericilor. Așadar, nativii Săgetători primesc mesajul că pot să-și atingă scopurile pe deplin, chiar dacă trebuie să te lupți și cu obstacole mai puțin frumoase. Cel mai important lucru este să rămâi pe poziții și să nu renunți la scopurile tale.

Previziunile runelor 11- 17 iulie 2022 pentru zodia Vărsător (20 ianuarie – 19 februarie)

Runa zodiei Vărsător este Ehwaz, rună care semnifică o călătorie energetică importantă. Nativii zodiei Vărsător vor avea un progres bun, chiar dacă va fi unul lent, lucrurile bune necesită timp. În această perioadă, este posibil să mergi într-o călătorie mult visată, cu avionul sau cu mașina.

Previziunile runelor 11- 17 iulie 2022 pentru zodia Pești (20 februarie – 20 martie)

Runa zodiei Pești este Hagalaz. Nativii zodiei Pești trebuie să fie atenți la ce obstacole le pot apărea în drumul lor către dezvoltare. Este posibil să experimentezi dezamăgiri din partea anumitor persoane sau din cauza unor întâmplări, dar toate aceste greutăți îți vor da puterea să depășești orice. Trebuie să-ți faci un plan bine stabilit și să-l respecți până la capăt, pentru a avea reușite 100%.

 


Nona și Patrick, primul sărut în camera roșie! „Eu sunt fericită! Casa iubirii, mulțumesc pentru un sărut frumos!” Iată cum a reacționat Ionuț!

Nona a decis să renunțe la Ionuț și l-a chemat pe Patrick în camera roșie! Cei doi s-au sărutat cu patos, spre marea uluire a lui Ionuț! Nona i-a mărturisit de ce i-a trezit suspiciuni! „Mi se părea că te joci!”

Cookies