PREVIZIUNILE Alinei Albert despre lumea mondena. SE IMPACA Pepe si Oana?

Prezenta in platoul Draga mea prietena, parapsihologul Alina Albert a facut cateva previziuni referitoare la unele personaje din lumea mondena.

Ea spune ca pe Cristi Borcea il asteapta o perioada extrem de nefasta.

"Pe 28 februarie intre el si Alina s-a produs o separare. Nu stiu daca va fi divort, insa aceasta separare s-a produs deja. Vreau sa remarcati faptul ca el, Cristi Borcea, a capatat 6 ani si 4 luni de inchisoare, cam atat cat a stat el intr-un amantlac, in timp ce era casatorit cu Mihaela Borcea. In viata exista intotdeauna un revers al medaliei", a spus Alina Albert.

Referitor la Oana Zavoranu si Pepe, ea sustine ca acestia nu isi vor gasi linistea pana cand nu isi vor rezolva conflictele la nivel de experienta umana.

"Desi Pepe pare extraordinar de fericit si de linistit acum, totusi el si Oana nu isi gasesc linistea interioara pana cand nu vor face pace unul cu altul si se vor ierta. Daca nu vor face asta, in viata lor vor exista momente absolut dramatice, asemanatoare cu cele pe care deja le-au trait, care sa le reaminteasca faptul ca, undeva in spate, exista o lectie de viata neinvatata. Sunt absolut convinsa ca timpul le va da sansa sa se impace la nivel de compasiune umana si sa isi regleze cumva conturile".

Vedeti si alte previziuni in materialul de mai jos:
##VIDEO104935##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate