Previziuni karmice pentru luna iulie. Doar câteva zodii vor avea succes

Author: Raluca Ionita
Actualizat: 26 iul 2022, 01:50

Luna iulie va fi norocoasă doar pentru anumite zodii. Noi vă dezvăluim care sunt previziunile karmice pentru a doua lună de vară și care sunt zodiile care vor avea succes pe toate planurile.

A doua lună de vară va fi una de excepție pentru câteva zodii. Acești nativi vor avea parte de succes pe plan profesional, dar și de multă dragoste și înțelegere în relația cu partenerul. 

Zodiile norocoase ale lunii iulie

Mai este puțin și vom intra deja în a doua lună de vară. Astrologii au făcut previziunile karmice pentru luna iulie și doar trei zodii vor fi extrem de norocoase. 

Urmează o perioadă prielnică pentru relațiile de iubire, dar și pentru cele de familie. De asemenea, acum este momentul perfect pentru a rezolva anumite neînțelegeri din trecut și pentru a relua parteneriate mai vechi. 

Iată care sunt zodiile pentru care luna iulie va fi una absolut fabuloasă:

Fecioarele vor avansa în carieră

A doua lună de vară vine cu vești foarte bune pentru nativii din Fecioară.

Aceștia vor avea ocazia de a-și impresiona șefii și de a obține postul mult visat. 

Citește și: „Iubirea mea” Pepe și Raluca Pastramă, din nou împreună pentru fetița lor!

Dacă aveți o idee la locul de muncă, nu ezitați să o împărtășiți. Aceasta vă poate aduce o avansare și implicit, un salariu mai bun.

Fecioarele vor avea succes și pe plan personal.

Vor fi extrem de atrăgători pentru sexul opus, iar nativii care au deja o relație o pot duce la nivelul următor. 

Scorpionii iubesc cu foc în iulie

Nativii din Scorpion vor avea parte de multă iubire în luna iulie. Nimeni nu le va putea rezista și vor avea ocazia de a-și da frâu liber pasiunii. 

Cei care au deja o relație vor traversa o perioadă plină de romantism. Partenerul sau partenera o să vă surprindă cu gesturi tandre și vă veți simți iubit și apreciat. 

Și pe plan financiar sunt șanse mari de câștiguri. Scorpionii își pot îndeplini toate obiectivele în luna iulie. 

Peștii își găsesc marea iubire

Luna iulie va fi una extrem de bună, în special pentru Peștii care sunt singuri. Astrele spun că în a doua lună de vară aveți șanse mari să vă întâlniți marea iubire. 

Previziunile karmice pentru luna iulie

Chiar dacă cele trei zodii enumerate mai sus vor fi cele mai norocoase în iulie, asta nu înseamnă că restul nativilor vor avea o lună plină de ghinion. 

Haideți să aflăm ce le vor rezerva astrele celorlalte zodii:

Zodia Berbec

Aveți grijă de sănătatea dumneavoastră în luna iulie. Nu faceți niciun fel de exces, pentru că nu beneficiați de o energie prea bună. 

Zodia Taur

Planeta care conduce această zodie, Venus, o să vă ajute în luna iulie, mai ales pe plan personal. Aveți însă grijă să nu vă implicați într-o relație, decât dacă observați că merită efortul. În caz contrar, veți suferi o mare dezamăgire. 

Zodia Gemeni

Este o lună prielnică pe plan profesional. Puneți-vă mintea la contribuție, veniți cu idei și încercați să vă faceți remarcat la locul de muncă. 

Zodia Rac

Luna iulie vine cu emoții puternice pentru nativii Raci. Vorbiți deschis cu prietenii sau cu partenerul de viață despre ceea ce simțiți. Nu vă închideți în dumneavoastră, ca să nu adânciți anumite probleme deja existente. 

Zodia Leu

Dacă până acum nu v-ați simțit bine în pielea dumneavoastră, din a doua jumătate a lunii iulie norocul se va schimba. Nu veți mai vrea să stați singuri și veți fi deschiși unor noi provocări.  

Este momentul să vă relaxați, să vă distrați și să lăsați la o parte grijile pe care le-ați avut în ultimele luni. 

Zodia Balanță

Nu va fi cea mai ușoară lună pentru Balanțe. Sunt șanse mari să aveți conflicte, atât la locul de muncă, dar și în relațiile cu prietenii sau cu partenerul de viață. 

Când mai este Mercur retrograd în 2023? Perioadele care le vor da bătăi de cap nativilor zodiacului

Zodia Săgetător

În luna iulie veți fi plini de optimism și de entuziasm, în tot ceea ce veți face. Aveți șansa de a lega noi prietenii, tocmai datorită felului dumneavoastră de a fi. 

Zodia Capricorn

Încercați să fiți mai înțelegător cu cei din jurul dumneavoastră. Nu mai criticați atât de mult și învățați să ascultați ceea ce vă spun ceilalți. 

Zodia Vărsător

Veți fi perceput ca fiind un om rece și distant, pentru că vă aflați într-o perioadă în care preferați să stați mai mult singur. Este nevoie să creați un echilibru, pentru ca viața personală să nu aibă de suferit. Atenție la replicile pe care le dați celor dragi.