Prețurile la carburanți au ajuns la praguri exagerate! Dan Negru: „Un plin de 50 L costă 353 lei. Un zbor până-n Dubai e mai ieftin, 219 lei”

,

Prețurile carburanților din România au atins valori exagerate, care conduc România într-o direcție de criză. Benzina și motorina au ajuns să fie un lux pentru șoferi, lucru susținut inclusiv de Dan Negru.


In articol:

În ziua de astăzi, prețul motorinei standard a ajuns la aproape 7 lei/litru, iar benzina a depășit deja această valoare prag. Potrivit analiștilor, urmează să ajungem la un preț de 8 lei/litru.

Prețurile la carburanți sufocă șoferii! Dan Negru compară prețul unui plin de 50 de litri cu un zbor în Dubai

La acest moment, la cele mai „luxoase” benzinării din Capitală, motorina se vinde cu 6,96 lei/litru, și nu există speranțe că prețurile vor fi reudse. Un plin de benzină a ajuns să coste o avere, lucru care este resimțit de toți românii care dețin mașini și care trebuie să le conducă zilnic pentru a-și face treburile.

Citeste si: PSD propune scăderea la jumătate a accizelor la carburanți. Marcel Ciolacu: "Va avea un efect benefic"

Într-o postare pe Instagram, Dan Negru, noul prezentator de la Kanal D, le-a prezentat urmăritorilor săi cât l-a costat să facă un plin de 50 de litri. Comparativ cu un zbor până în Dubai sau AbuDhabi de Paște, care costă 219 lei, un plin al mașinii costă aproape dublu.

Citeste si: Dan Negru, imagine emoționantă chiar de ziua lui de naștere! Cați ani a împlinit regele audiențelor și ce mesaj a postat pe Instagram

„Un plin de 50 L costă 353 lei.  Un zbor până-n Dubai/AbuDhabi, de Paște, e mai ieftin: 219 lei. Comparație de tipul bate șaua să priceapă iapa. Pricepe?”, a fost mesajul transmis de Dan Negru pe Instagram, alături de o fotografie în care arată cât carburant a alimentat și cât de mult l-a costat.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Canalul Siret-Bărăgan putea iriga 10% din agricultura României. Cât de realist este noul plan al lui Petre Daea

Zahărul, uleiul și pâinea, o raritate în 2022. Scumpiri uriașe se anunță de anul viitor. Avertismentul crunt al economiștilor: ”Masa de Crăciun va fi mai scumpă cu 40% față de...

Lionel Messi, chemat să salveze viața unui tânăr condamnat la moarte în Arabia Saudită

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Taxa de parcare în București. În Sectorul 6, noile tarife pentru locul de parcare cresc de 7 ori în 2022

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies