Preț benzină și motorină miercuri, 3 august 2022: Vești bune! Prețurile la carburanți au scăzut în toată țara

,
scadere pret benzina motorina miercuri 3 august 2022

Preț benzină-motorină 3 august 2022. Scăderea prețurilor

[Sursa foto: Pixabay]

Preț benzină și motorină miercuri, 3 august 2022. Află care sunt stațiile peco unde găsești miercuri cel mai bun preț la benzină, motorină și GPL din România!

Preț benzină și motorină miercuri,

3 august 2022. Prețurile la carburanți au fost actualizate miercuri și se observă o scădere a prețurilor la benzină și motorină față de ziua anterioară. Litrul de benzină și de motorină se vinde astăzi cu 10 bani mai puțin țață de ziua precedentă la toate stațiile peco din țară. 

Descoperă, în lista de mai jos, care sunt stațiile peco unde găsești miercuri cel mai bun preț la benzină, motorină și GPL din România!  

Citeste si: Preț benzină și motorină marți, 2 august 2022. Unde găsești astăzi cea mai ieftină benzină și motorină din țară

Preț benzină și motorină miercuri, 3 august 2022 

pret benzina motorina miercuri 3 august

Preț benzină-motorină 3 august 2022. Scăderea prețurilor

[Sursa foto: Pixabay]

Preț benzină- motorină miercuri, 3 august 2022. Prețurile la carburanți pentru toate orașele din țară au fost publicate de peco-online.ro, iar șoferii pot verifica lista de mai jos pentru a vedea cât costă un litru de benzină standard, motorină standard, benzină premium și motorină premium, dar și GPL pentru ziua de astăzi.

Prețurile la carburanți au fost actualizate miercuri și se observă o ușoară scădere a acestora în raport cu zilele anterioare. 

Cel mai mic preț pentru benzină și motorină miercuri, 3 august 2022

Prețurile la carburanți pentru miercuri, 3 august au fost afișate și se observă astăzi o ușoară scădere a prețurilor la benzină și motorină față de ziua anterioară.

Potrivit datelor furnizate de peco-online.ro, cea mai ieftină benzină din România se vinde miercuri cu 7.67 lei și se găsește la acest preț la stația Petrom din Sectorul 5 al Capitalei.  

În ceea ce privește preț motorină miercuri, 3 august 2022 cel mai bun preț pentru acest tip de carburant este de 8.29 de lei și o găsiți la acest preț la stația Petrom din Tărtășești, județul Dâmbovița. 

Cel mai bun preț la GPL miercuri, 3 august 2022 este astăzi de 4.10 lei și se vinde la acest preț la stațiile peco din București. 

Citeste si: Ministerul Finanțelor anunță creșterea accizelor pentru țigarete, alcool și băuturi alcoolice de la 1 AUGUST. Ce alte măsuri mai cuprinde proiectul de modificare a Codului Fiscal

Preț benzină și motorină miercuri, 3 august 2022- București 

Cel mai mic preț benzină: 7.67 lei

Cel mai mic preț motorină: 8.31 lei

Cel mai pic preț GPL: 4.10 lei 

Cel mai bun preț pentru benzina standard din București miercuri, 3 august 2022 este de 7.67 lei și se vinde cu acest preț la stațiile Petrom din Sectorul 5.

Cel mai bun preț pentru motorina standard din București miercuri, 3 august 2022 este de 8.31 lei și se vinde cu acest preț la stațiile Petrom din Sectorul 5. 

Cel mai bun preț pentru GPL din București miercuri, 3 august 2022 este de 4.10 lei și se vinde la acest preț la mai multe stații Lukoil, Petrom, Mol și OMV din Capitală. 

Preț benzină și motorină miercuri, 3 august 2022- Cluj-Napoca 

Cel mai mic preț benzină: 7.72

Cel mai mic preț motorină: 8.34

Cel mai pic preț GPL: 4.13

Preț benzină și motorină miercuri, 3 august 2022- Timișoara 

Cel mai mic preț benzină: 7.70

Cel mai mic preț motorină: 8.34

Cel mai pic preț GPL: 4.13

Preț benzină și motorină miercuri, 3 august 2022- Iași 

Cel mai mic preț benzină: 7.72

Cel mai mic preț motorină: 8.34

Cel mai pic preț GPL: 4.13

Preț benzină și motorină miercuri, 3 august 2022- Constanța 

Cel mai mic preț benzină: 7.74

Cel mai mic preț motorină: 8.31

Cel mai pic preț GPL: 4.12 

Pentru mai multe informații referitoare la preț benzină și motorină miercuri, 3 august 2022 consultați   peco-online.ro 

Citeste si: Preț benzină și motorină luni, 1 AUGUST 2022: Ce prețuri la carburanți aduce începutul de lună! Cu cât se vinde azi un litru de benzină în România

Cu cât s-au scumpit benzina și motorina în primele 3 luni ale anului 

De la începutul anului și până în prezent carburanții s-au scumpit cu aproximativ 22%, iar contextul de securitate actual cauzat de razboiul ruso-ucrainean nu va face decât să crească și mai mult prețurile carburanților în următoarea perioadă, spun specialiștii. 

Potrivit datelor din Oil Bulletin, care reuneşte evoluţia preţului produselor petroliere din statele europene numai în luna ianuarie benzina s-a scumpit în România cu 4%, iar litrul de motorină a înregistrat o creștere de 5%. 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Uniunea Europeană și G7 au plafonat prețul petrolului rusesc. Rusia a avertizat că nu va mai trimite petrol țărilor care vor adopta această măsură

Petre Daea anunță că România va avea cea mai mică producţie de porumb din ultimii 15 ani

Uniunea Europeană și G7 au plafonat prețul petrolului rusesc. Rusia a avertizat că nu va mai trimite petrol țărilor care vor adopta această măsură

Curs valutar BNR vineri, 2 decembrie. Euro crește, iar dolarul american scade. Ce bancă oferă cel mai bun curs valutar

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies