Preț benzină și motorină luni, 1 AUGUST 2022: Ce prețuri la carburanți aduce începutul de lună! Cu cât se vinde azi un litru de benzină în România

,
pret benzina motorina 1 august 2022

Preț carburanți 1 AUGUST 2022. Cât costă litrul de benzină și de motorină luni

[Sursa foto: pixabay]

Preț benzină și motorină luni, 1 august 2022. Află care sunt stațiile peco unde găsești luni cel mai bun preț la benzină, motorină și GPL din România!


In articol:

Preț benzină și motorină luni,

1 august 2022. Prețurile la carburanți au fost actualizate luni și se observă  menținerea scăderii prețurilor la carburanți la început de lună. Litrul de benzină se menține și astăzi sub pragul de 8 lei la majoritatea stațiilor peco din țară.

Descoperă, în lista de mai jos, care sunt stațiile peco unde găsești luni cel mai bun preț la benzină, motorină și GPL din România! 

Preț benzină și motorină luni, 1 august 2022 

pret benzina motorina 1 august 2022

Preț benzină- motorină 1 august 2022

[Sursa foto: pixabay]

Preț benzină- motorină luni, 1 august 2022. Prețurile la carburanți pentru toate orașele din țară au fost publicate de peco-online.ro, iar șoferii pot verifica lista de mai jos pentru a vedea cât costă un litru de benzină standard, motorină standard, benzină premium și motorină premium, dar și GPL pentru ziua de astăzi.

Prețurile la carburanți au fost actualizate luni și se observă o ușoară scădere a acestora în raport cu zilele anterioare. Litrul de benzină a scăzut astăzi sub pragul de 8 lei la anumite stații peco din țară, iar motorina are și ea un preț mai mic.

Cel mai mic preț pentru benzină și motorină luni, august 2022 

Prețurile la carburanți pentru luni, 1 august au fost afișate și se observă astăzi menținerea scăderii prețurilor la carburanți la început de lună. Litrul de benzină se menține și astăzi sub pragul de 8 lei la majoritatea stațiilor peco din țară. 

Potrivit datelor furnizate de peco-online.ro, cea mai ieftină benzină din România se vinde luni cu 7.78 lei și se găsește la acest preț în județul Teleorman, la stația Lukoil din Roșiorii de Vede. 

În ceea ce privește preț motorină luni, 1 august 2022 cel mai bun preț pentru acest tip de carburant este de 8.44 de lei și o găsiți la acest preț la stația Petrom din localitatea Titu, județul Dâmbovița. 

Cel mai bun preț la GPL luni, 1 august este astăzi de 4.10 lei și se vinde la acest preț la stațiile peco din București. 

Citeste si: Ministerul Finanțelor anunță creșterea accizelor pentru țigarete, alcool și băuturi alcoolice de la 1 AUGUST. Ce alte măsuri mai cuprinde proiectul de modificare a Codului Fiscal

Preț benzină și motorină luni, 1 august 2022- București 

Cel mai mic preț benzină: 7.78 lei

Cel mai mic preț motorină: 8.46 lei

Cel mai pic preț GPL: 4.10 lei 

Cel mai bun preț pentru benzina standard din București miercuri, 29 iunie 2022 este de 8.56 lei și se vinde cu acest preț la stațiile Petrom din Sectorul 5.

Cel mai bun preț pentru motorina standard din București miercuri, 29 iunie 2022 este de 9.16 lei și se vinde la acest preț la stația Petrom din Sectorul 5 și la stațiile Lukoil din Sectorul 4 și 6. 

Cel mai bun preț pentru GPL din București marți, 28 iunie 2022 este de 4.10 lei și se vinde la acest preț la mai multe stații Lukoil, Petrom, Mol și OMV din Capitală. 

Preț benzină și motorină luni, 1 august 2022- Cluj-Napoca 

Cel mai mic preț benzină: 7.82

Cel mai mic preț motorină: 8.49

Cel mai pic preț GPL: 4.13

Preț benzină și motorină luni, 1 august 2022- Timișoara 

Cel mai mic preț benzină: 7.79

Cel mai mic preț motorină: 8.49

Cel mai pic preț GPL: 4.13

Preț benzină și motorină luni, 1 august 2022- Iași 

Cel mai mic preț benzină: 7.82

Cel mai mic preț motorină: 8.49

Cel mai pic preț GPL: 4.13

Preț benzină și motorină luni, 1 august 2022- Constanța 

Cel mai mic preț benzină: 8.80

Cel mai mic preț motorină: 8.46

Cel mai pic preț GPL: 4.12 

Pentru mai multe informații referitoare la preț benzină și motorină luni, 1 AUGUST 2022 consultați   peco-online.ro  

Citeste si: Guvernul a adoptat modificarea Codului fiscal. Intră în vigoare de la 1 august în România!

Cu cât s-au scumpit benzina și motorina în primele 3 luni ale anului 

De la începutul anului și până în prezent carburanții s-au scumpit cu aproximativ 22%, iar contextul de securitate actual cauzat de razboiul ruso-ucrainean nu va face decât să crească și mai mult prețurile carburanților în următoarea perioadă, spun specialiștii. 

Potrivit datelor din Oil Bulletin, care reuneşte evoluţia preţului produselor petroliere din statele europene numai în luna ianuarie benzina s-a scumpit în România cu 4%, iar litrul de motorină a înregistrat o creștere de 5%. 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Decizia care ar putea schimba totul! Salariul minim ar putea crește cu 500 de lei!

S-a încuiat în casă de nervi că e prea bogat! Un indian care a câștigat 3 milioane de dolari la loterie se ascunde de cei care îi cer bani

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Nicolae Ciucă: Plafonul aprobat pentru schemele de sprijin cuplat în sectorul zootehnic este de 185.483.810 euro

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies