Preț benzină și motorină luni, 26 septembrie 2022. Scăderea prețului la benzină, la început de săptămână

,
pret benzina motorina luni

Preț benzină motorină luni 26 septembrie 2022

[Sursa foto: Pinterest]

Preț benzină și motorină luni, 26 septembrie 2022. Află care sunt stațiile peco unde găsești azi cel mai bun preț la benzină, motorină și GPL din România!

Preț benzină- motorină luni, 26 septembrie 2022.

Prețurile la carburanți pentru toate orașele din țară au fost publicate de peco-online.ro, iar șoferii pot verifica lista de mai jos pentru a vedea cât costă un litru de benzină standard, motorină standard, benzină premium și motorină premium, dar și GPL pentru ziua de astăzi. 

Prețurile la carburanți au fost actualizate luni și se observă o ușoară scădere a prețului la benzină față de zilele anterioare. Și motorina standard se menține luni sub pragul de 8 lei pe litru la anumite stații peco din țară.

Descoperă, în lista de mai jos, care sunt stațiile peco unde găsești luni cel mai bun preț la benzină, motorină și GPL din România! 

Citeste si: Preț benzină și motorină vineri, 23 septembrie 2022: Prețuri mai mici la carburanți, la sfârșit de săptămână

Preț benzină și motorină luni, 26 septembrie 2022 

pret benzina motorina luni

Preț carburanți luni 26 septembrie 2022

[Sursa foto: Pixabay]

Preț benzină- motorină luni, 26 septembrie 2022. Prețurile la carburanți pentru toate orașele din țară au fost publicate de peco-online.ro, iar șoferii pot verifica lista de mai jos pentru a vedea cât costă un litru de benzină standard, motorină standard, benzină premium și motorină premium, dar și GPL pentru ziua de astăzi.

Prețurile la carburanți au fost actualizate luni și se observă o ușoară scădere a prețului la benzină față de zilele anterioare. Și motorina standard se menține luni sub pragul de 8 lei pe litru la anumite stații peco din țară. 

Citeste si: Vești bune pentru șoferi! Compensarea cu 50 de bani a prețului carburanților, valabilă încă trei luni

Cel mai mic preț pentru benzină și motorină luni, 26 septembrie 2022

Prețurile la carburanți pentru luni, 26 septembrie 2022 au fost afișate și se observă astăzi o ușoară scădere a prețurilor la benzină și motorină față de zilele anterioare.

Potrivit datelor furnizate de peco-online.ro, cea mai ieftină benzină din România se vinde luni cu 6.62 lei și se găsește la acest preț la stația Petrom din Sectorul 5 al Capitalei. 

În ceea ce privește preț motorină luni, 26 septembrie 2022 cel mai bun preț pentru acest tip de carburant este de 7.97de lei și o găsiți la acest preț la stația Petrom din Titu, județul Dâmbovița. 

Cel mai bun preț la GPL luni, 26 septembrie 2022 este astăzi de 4.03 lei și se vinde la acest preț la stațiile peco din București. 

Citeste si: Ce este opțiunea „Women for Women” a aplicației Bolt, prin care șoferițele pot accepta doar curse solicitate de femei și cum funcționează

Preț benzină și motorină luni, 26 septembrie 2022- București 

Cel mai mic preț benzină: 6.62 lei

Cel mai mic preț motorină: 7.99 lei

Cel mai pic preț GPL: 4.03 lei 

Cel mai bun preț pentru benzina standard din București luni, 26 septembrie 2022 este de 6.62 lei și se vinde cu acest preț la stațiile Petrom din Sectorul 5.

Cel mai bun preț pentru motorina standard din București luni, 26 septembrie 2022 este de 7.99 lei și se vinde la acest preț tot  la stația Petrom din Sectorul 5. 

Cel mai bun preț pentru GPL din București luni, 26 septembrie 2022  este de 4.03 lei și se vinde la acest preț la mai multe stații Lukoil, Petrom și OMV din Capitală.

Preț benzină și motorină miercuri, luni, 26 septembrie 2022- Cluj-Napoca 

Cel mai mic preț benzină: 6.67

Cel mai mic preț motorină: 8.02

Cel mai pic preț GPL: 4.07

Preț benzină și motorină luni, 26 septembrie 2022- Timișoara 

Cel mai mic preț benzină: 6.65

Cel mai mic preț motorină: 8.02

Cel mai pic preț GPL: 4.07

Preț benzină și motorină luni, 26 septembrie 2022- Iași

Cel mai mic preț benzină: 6.67

Cel mai mic preț motorină: 8.02

Cel mai pic preț GPL: 4.07

Preț benzină și motorină luni, 26 septembrie 2022- Constanța 

Cel mai mic preț benzină: 6.67

Cel mai mic preț motorină: 7.99

Cel mai pic preț GPL: 4.05

Pentru mai multe informații referitoare la preț benzină și motorină luni, 26 septembrie 2022 consultați   peco-online.ro

Cu cât s-au scumpit benzina și motorina în primele 3 luni ale anului 

De la începutul anului și până în prezent carburanții s-au scumpit cu aproximativ 22%, iar contextul de securitate actual cauzat de razboiul ruso-ucrainean nu va face decât să crească și mai mult prețurile carburanților în următoarea perioadă, spun specialiștii. 

Potrivit datelor din Oil Bulletin, care reuneşte evoluţia preţului produselor petroliere din statele europene numai în luna ianuarie benzina s-a scumpit în România cu 4%, iar litrul de motorină a înregistrat o creștere de 5%. 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

4 filme de top care au fost filmate în România

Șocant! Bărbat omorât în bătaie, în plină zi, într-o piață din Târgoviște

4 filme de top care au fost filmate în România

Parade militare de 1 Decembrie, în toată țara. Ziua Națională a început cu „Marșul Unirii”, la Alba Iulia

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies