Preț benzină și motorină luni, 11 iulie 2022. Vezi unde găsești azi cel mai mic preț la benzină și motorină din România

,
preț benzină-motorină luni 11 iulie 2022

Preț benzină-motorină luni 11 iulie 2022

[Sursa foto: PixaBay]

Preț benzină și motorină luni, 11 iulie 2022. Prețurile la carburanți au fost actualizate. Află care sunt stațiile peco unde găsești luni  cel mai bun preț la benzină, motorină și GPL din România!

Preț benzină și motorină luni,

11 iulie 2022. Prețurile la carburanți au fost actualizate luni, iar șoferii vor avea parte astăzi de o surpriză neplăcută. În anumite zone ale țării se observă o ușoară creștere a prețurilor la carburanți față de zilele precedente.

Dacă vineri existau localități în care prețul benzinei coborâse sub pragul de 8 lei, luni cel mai mic preț pentru acest tip de carburant la stațiile peco va fi de 8.06 lei. 

Descoperă, în lista de mai jos, care sunt stațiile peco unde găsești luni  cel mai bun preț la benzină, motorină și GPL din România! 

Citeste si: Preț benzină și motorină vineri, 8 iulie 2022. Unde găsești azi cel mai mic preț la benzină și motorină din România

Preț benzină și motorină luni, 11 iulie 2022 

cel mai bun preț benzină motorină luni

Cel mai bun preț benzină motorină luni

[Sursa foto: PixaBay]

Preț benzină- motorină luni, 11 iulie 2022. Prețurile la carburanți pentru toate orașele din țară au fost publicate de peco-online.ro, iar șoferii pot verifica lista de mai jos pentru a vedea cât costă un litru de benzină standard, motorină standard, benzină premium și motorină premium, dar și GPL pentru ziua de astăzi. Prețurile la carburanți au suferit o ușoară creștere față de zilele precedente în anumite zone ale țării. 

Cel mai mic preț pentru benzină și motorină luni, 11 iulie 2022

Prețurile la carburanți pentru luni, 11 iulie 2022 au fost afișate și se observă astăzi o ușoară creștere a prețurilor la benzină și motorină față de zilele anterioare în anumite zone ale țării.

Potrivit datelor furnizate de peco-online.ro, cea mai ieftină benzină din România se vinde luni cu 8.06 lei și se găsește la acest preț  în județul Timiș, la stația Socar din Sânnicolau Mare.  

În ceea ce privește preț motorină luni, 11 iulie 2022 cel mai bun preț pentru acest tip de carburant este de 8.64 de lei și o găsiți la acest preț la stația Petrom din Titu, județul Dâmbovița. 

Cel mai bun preț la GPL luni, 11 iulie 2022 este astăzi de 4.10 lei și se vinde la acest preț la stațiile peco din București. 

Citeste si: Preț benzină și motorină vineri, 1 iulie 2022. Luna iulie începe cu ieftinirea carburanților la toate stațiile peco din țară

Preț benzină și motorină luni, 11 iulie 2022- București 

Cel mai mic preț benzină: 8.06 lei

Cel mai mic preț motorină: 8.66 lei

Cel mai pic preț GPL: 4.10 lei 

Cel mai bun preț pentru benzina standard din București luni, 11 iulie 2022 este de 8.06 lei și se vinde cu acest preț la stațiile Petrom din Sectorul 5.

Cel mai bun preț pentru motorina standard din București luni, 11 iulie 2022 este de 8.66 lei și se vinde la acest preț la stația Petrom din Sectorul 5 și la stațiile Lukoil din Sectorul 4 și 6. 

Cel mai bun preț pentru GPL din București luni este de 4.10 lei și se vinde la acest preț la mai multe stații Lukoil, Petrom, Mol și OMV din Capitală. 

Preț benzină și motorină luni, 11 iulie 2022- Cluj-Napoca 

Cel mai mic preț benzină: 8.11

Cel mai mic preț motorină: 8.69

Cel mai pic preț GPL: 4.13

Preț benzină și motorină luni, 11 iulie 2022- Timișoara 

Cel mai mic preț benzină: 8.09

Cel mai mic preț motorină: 8.69

Cel mai pic preț GPL: 4.13

Preț benzină și motorină luni, 11 iulie 2022- Iași 

Cel mai mic preț benzină: 8.11

Cel mai mic preț motorină: 8.69

Cel mai pic preț GPL: 4.13

Preț benzină și motorină luni, 11 iulie 2022- Constanța 

Cel mai mic preț benzină: 8.09

Cel mai mic preț motorină: 8.66

Cel mai pic preț GPL: 4.12 

Pentru mai multe informații referitoare la preț benzină și motorină luni, 11 iulie 2022 consultați peco-online.ro 

Citeste si: Ministerul Finanțelor anunță creșterea accizelor pentru țigarete, alcool și băuturi alcoolice. Ce alte măsuri mai cuprinde proiectul de modificare a Codului Fiscal

Cu cât s-au scumpit benzina și motorina în primele 3 luni ale anului 

De la începutul anului și până în prezent carburanții s-au scumpit cu aproximativ 22%, iar contextul de securitate actual cauzat de razboiul ruso-ucrainean nu va face decât să crească și mai mult prețurile carburanților în următoarea perioadă, spun specialiștii. 

Potrivit datelor din Oil Bulletin, care reuneşte evoluţia preţului produselor petroliere din statele europene numai în luna ianuarie benzina s-a scumpit în România cu 4%, iar litrul de motorină a înregistrat o creștere de 5%. 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Cum arată și cât va costa prima mașină solară din lume. În prima fază vor fi construite doar 1000 de unități

Gazul azer ia locul gazului rusesc, în Italia

Cum arată și cât va costa prima mașină solară din lume. În prima fază vor fi construite doar 1000 de unități

2 trenduri de pe Tik Tok inspirate din serialul Wednesday

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies