Presupusul asasin al baiatului din Iasi a fost extradat din Germania! Va ajunge in tara vineri seara

Vasile Miron va fi adus in tara in aceasta seara pe baza unui mandat european de arestare si va fi prezentat Tribunalului Bucuresti cu propunere de confirmare a mandatului de arestare emis anterior in lipsa.

Vasile Miron are multe raspunsuri de dat atat familiei lui Alexandru, cat si anchetatorilor romani. Dupa 4 luni de la presuspusa crima care l-ar fi facut sa fuga in Germania, barbatul va ajunge, in aceasta seara, in Romania. Pana in noiembrie, cand a fost retinut de autoritatile germane, Miron a fost cel mai cautat roman.

De cand au primit vestea ca barbatul care l-ar fi omorat pe Alexandru va fi adus la judecata, mama, tatal si bunica nu mai au liniste. Se-ntreaba incontinuu pentru ce a platit bietul copil cu viata, iar pentru raspuns, ar merge si pe jos pana la Bucuresti.

Vasile Miron va fi adus in fata justitiei pe care o ia peste picior. Cea din Romania, tara care l-a eliberat pentru buna-purtare, desi a comis o crima care a ingrozit opinia publica: a violat-o si a decapitat-o pe nepoata temutului interlop Sadoveanu. Dupa 10 ani de detentie din 15 cati a primit, judecatorii botosaneni l-au eliberat acum doi ani pentru buna-purtare. Imediat, Miron a lovit din nou: a intrat prin efractie in casa unei vedete de televiziune.

Nu s-a mai stiut nimic de el pana la sfarsitul lunii septembrie - cand trupul firav al unui copil a fost descoperit intr-o rapa, la marginea unui sat din Iasi. Miron venise aici in vizita la rude. In baza unui mandat european de arestare, Vasile Miron va ajunge pentru a doua oara in fata judecatorilor. Pentru omor deosebit de grav, teoretic, barbatul risca peste 15 ani de inchisoare.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate