Premierul Florin Cîțu a aprobat măsuri mai dure ca în starea de urgență. Lista completă a restricțiilor care vor intra în vigoare. Magazinele se vor închide la ora 18:00 unde rata este între 4 și 6 la mia de locuitori

,
Premierul Florin Cîțu a aprobat măsuri mai dure ca în starea de urgență

Premierul a aprobat lista restrictiilor care vor intra in vigoare

[Sursa foto: Facebook]

Florin Cîțu anunță măsuri mai dure ca în stare de urgență. Lista completă a măsurilor care urmează să intre în vigoare în perioada următoare. Magazinele ar urma să se închidă la ora 18:00, acolo unde rata de infectare este între 4 și 6 la mia de locuitori.


In articol:

Restricțiile care urmează să intre în vigoare vor fi mult mai dure ca în starea de urgență. Potrivit listei complete a măsurilor, magazinele ar urma să se închidă la ora 18:00, după cum se arată în decizia CNSU. Chiar dacă această măsură a fost extrem de criticată pe motiv că rezultau aglomerări înainte de această oră.

Magazinele se închid la ora 18:00. Lista completă a restrictiilor

Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) urmează să reglementeze printr-o hotărâre măsura prin care activitățile economice din anumite domenii să fie închise la ora 18:00, acolo unde rata de incidență este cuprinsă între 4 și 6 la mia de locuitori, potrivit premierului Florin Cîțu.

Premierul Florin Cîțu a aprobat măsuri mai dure ca în starea de urgență

Lista restrictiilor care vor intra in vigoare

[Sursa foto: Facebook]

”Astăzi discutăm o hotărâre CNSU pentru că între 4 la mie şi 6 la mie se închid activităţile economice la ora 18,00 şi atunci trebuie să reglementăm şi acest lucru. Cred că azi dăm hotărârea CNSU şi hotărârea de guvern cred că mâine sau vineri, va fi ceva online”, a precizat Cîţu, miercuri, la Palatul Victoria.

Potrivit premierului, o astfel de măsură se va aplica doar la sfârșitul acestei săptămâni în localitățile unde rata de incidență este mai mare de 6 la mia de locuitori.

Premierul Florin Cîțu a aprobat măsuri mai dure ca în starea de urgență

Magazinele se vor inchide la ora 18:00

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Marele oraș din România care intră în CARANTINĂ! Se reintroduce declarația pe propria răspundere!

Conform ultimelor date furnizate de Grupul de Comunicare Strategică, miercuri, pe teritoriul României, erau 7.045 de noi cazuri de infectare cu coronavirus. În ultimele 24 de ore, 130 de persoane au decedat din cauza infecției cu SARS-CoV-2. La ATI sunt internați 1.037 de pacienți cu coronavirus, numărul lor fiind în continuă creștere. Potrivit ultimelor informațiilor, în aceste moment, 236 de copii se află internați în spital cu virusul COVID-19, iar 18 dintre ei fiind la ATI.  Rata de infectare în Bucureşti, unde sunt peste 1.000 de cazuri noi, a trecut de 3 la mie, ceea ce implică noi restricţii şi utilizarea certificatului digital.

De ieri, Capitala a trecut în scenariul roșu, după ce numărul îmbolnăvirilor cu COVID-19 a crescut alarmant în ultimele zile, totodată, în mai multe orașe din România a fost reintrodusă declarația pe propria răspundere.

Citeste si: OFICIAL! S-a impus carantina de noapte. Intră în vigoare în acest weekend. Iată unde s-a luat această decizie!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Primele imagini cu muniţia românească  primită de soldaţii ucraineni VIDEO

Marele oraș din România care intră în CARANTINĂ! Se reintroduce declarația pe propria răspundere!

Afaceriștii din Iași sunt spaima ANAF: Lucian Heiuș face topul județelor în funcție de creanțele fiscale

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Florin Cîțu face anunțul MOMENTULUI. Toți vor face acest VACCIN. Începe pe 28 septembrie!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies