Premierul britanic Boris Johnson, din nou tată! Soția lui a născut o fetiță

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 09 sep 2022, 01:10

Boris Johnson

Sursa: Facebook Boris Johnson

Premierul britanic Boris Johnson a devenit din nou tată, după ce soția lui, Carrie, a născut o fetiță.

Este al doilea copil al cuplului, Carrie și Boris Johnson mai având un băiețel împreună, care s-a născut în aprilie 2020.

„Prim-ministrul și doamna Johnson sunt încântați să anunțe astăzi nașterea unei fetițe sănătoase la un spital din Londra. Atât mama, cât și fiica se descurcă foarte bine. Cuplul ar dori să mulțumească minunatei echipe de la maternitate pentru toată îngrijirea și sprijinul acordat”, a declarat un purtător de cuvânt al cuplului, citat de The Guardian.

Boris Johnson (57 de ani) și Carrie Symonds (33 de ani) s-au căsătorit în luna mai a acestui an. A fost prima căsătorie a unui premier britanic în funcție după aproape 200 de ani.

Boris Johnson se află la primul mariaj, în timp ce Carrie Symonds nu mai fusese căsătorită niciodată până la mariajul cu premierul britanic.

Citeste si: Prima țară care renunță la restricții! Persoanele care se pot bucura de viața normală

Boris Johnson a avut o formă gravă de Covid 19!

Premierul britanic Boris Johnson a fost infectat cu o formă destul de gravă de Covid 19 în pandemie. 

De altfel, băiețelul lui Carrie Symonds și Boris Johnson a primit numele doctorilor care i-au salvat viața premierului britanic.

Pe băiețel îl cheamă Wilfred Lawrie Nicholas Johnson. 

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Boris Johnson mai are 4 copii din cea de a doua căsătorie, cu avocata Marina Wheeler, doi băieți și două fete. Presa a mai scris că ar avea și un al cincilea copil, dintr-o legătură extraconjugală.

Boris Johnson se află în plin scandal politic, după ce au apărut imagini cu consilierii săi la o petrecere organizată în timpul Crăciunului de anul trecut, atunci când erau în vigoare numeroase restricții, iar astfel de evenimente private erau interzise.

Guvernul britanic dorește să instituie noi măsuri restrictive pentru limitarea răspândirii noii tulpine Omicron a virusului SarS- Cov 2, printre care obligativitatea purtării măștii în locuri agomerate și obligativitatea deținerii certificatului verde pentru accesul în anumite spații închise și în cluburi de noapte.

Parlamentarul conservator Marcus Fysh, care face parte din același partid ca și premierul Boris Johnson, a anunțată că va vota împotriva acestor noi restricții. El a criticat dur așa-numitul "Plan B" al Guvernului, catalogând noile restricții drept "o rușine" și un "atac masiv la adresa libertăților individuale".

Citeste si: Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost internată în spital. Ce s-a întâmplat cu suverana

LIVE UPDATE Ziua 123 de război în Ucraina.  Rușii au bombardat Kievul. Începe summitul G7 de la Munchen. Joe Biden vrea un front unit în fața Rusiei

 

 

 

 

Taguri:

„Nu cred că le-am umilit nici pe ele pentru rating. Pur și simplu, așa s-a întâmplat”. Ce părere are Adriana Bahmuțeanu despre momentele în care a folosit cuvinte dure la adresa unor persoane publice

Adriana Bahmuțeanu, în perioada în care a lucrat în televiziune, a avut contact cu mai multe persoane. Cu unele dintre ele, aceasta nu a reușit să lucreze așa cum și-a dorit, motiv pentru care, în unele situații, a reacționat verbal mai violent.

Cookies