Premiera serialului “Lacrimi la Marea Neagra”, urmarita de peste un milion de fani din intreaga tara

,

Dragostea care se infiripa intre Nefes si Tahir capata forta cu fiecare secventa ce se deruleaza in fata telespectatorilor

Peste un milion (1.143.000) de telespectatori din intreaga tara au trait aseara emotia uriasa, alaturi de personajele centrale ale serialului “Lacrimi la Marea Neagra”, la Kanal D.

Un subiect dramatic si actual -  violenta domestica, o poveste de dragoste care iti taie rasuflarea, actori exeptionali, scenariu alert si, nu in ultimul rand, aspecte ale unui mod de viata inedit, traditional al  comunitatilor de pe tarmul turcesc al Marii Negre, toate acestea dau forta acestei productii care cucereste publicul si in Romania.

Adevarate caractere, personajele din “Lacrimi la Marea Neagra”  impresioneaza prin autenticitate, prin modul in care reusesc sa inspire forta prin toti porii. Pornind de la nesupusa Nefes (Irem Helvacioglu), Tahir (interpretat de Ulas Tuna Astepe) si pana la Mustafa (Sinan Tuzcu), Asiye (Oyku Gurman), aceste adevarate caractere poarta parca pecetea “oamenilor marii”, vijeliosi, justitiari si cu inima mare. Dragostea care se infiripa intre Nefes si Tahir capata forta cu fiecare secventa ce se deruleaza in fata telespectatorilor.

Pe intreaga perioada de difuzare a episodului de aseara, 20:00– 22:45, Kanal D s-a clasat pe locul doi in topul televiziunilor din Romania, atat pe targetul All Urban, cat si pe cel National.

In intervalul orar mai sus mentionat, serialul “Lacrimi la Marea Neagra” a fost urmarit, in medie, in fiecare minut al difuzarii, de peste 875.000 de fani. Aseara, Kanal D a inregistrat  4,9% rating si 13,2% cota de piata, pe targetul National, si 3,9% rating si 10,9% cota de piata, pe targetul All Urban.

Citeste si: İrem Helvacıoğlu, Nefes, din serialul “Lacrimi la Marea Neagra”, din spital … la actorie

Nu pierdeti in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod al serialului „Lacrimi la Marea Neagra”, o poveste extraordinara despre vindecarea prin iubire, despre puterea de a fi liber.

Source: Kantar Media Romania

Date: 02.09.2018

 

Citește și:

EXCLUSIVITATE! Afla ce se intampla in episodul doi din serialul “Lacrimi la Marea Neagra”, difuzat in aceasta seara, la Kanal D!

Ulaş Tuna Astepe, Tahir, starul din "Lacrimi la Marea Neagra": "Am vazut moartea cu ochii!"

Producatorul Osman Sinav, declaratii despre serialul fenomen “Lacrimi la Marea Neagra”! “Atunci mi-au spus ca este un record nemaintalnit de 15 ani!”

Bia Rus a ingenunchiat concurenta cu momentul ei din aceasta seara, de la “Bravo, ai stil! Celebrities”

Romania 2020 – povestea impresionanta a cinci frati care traiesc intr-un grajd


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies