Premiera emisiunii “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” – astăzi, 20 aprilie, de la 22:30!

,
Premiera emisiunii “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” – miercuri, 20 aprilie, de la 22:30!

Premiera emisiunii “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” – miercuri, 20 aprilie, de la 22:30!

Cel mai atractiv quiz show, o adevărată gimnastică a minții pentru toată familia, va fi difuzat de trei ori pe săptămână, la Kanal D


In articol:

În săptămâna de Sărbătoare, luminează-ți și sufletul, dar și mintea! Începând din 20 aprilie, de la 22:30, Kanal D le aduce telespectatorilor “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, cel mai simplu de înțeles quiz show din istoria televiziunii! Emisiunea cu și despre cuvinte, care îți pune mintea la treabă, va putea fi urmărită de miercuri până vineri, de la 22:30, așadar, publicul va avea parte de trei doze consistente pe săptămână de gimnastică a minții, atractivă tocmai prin simplitatea ei. 

Filmările au început într-un platou spectaculos, special construit pentru acest show unic, iar concurenții sunt gata să demonstreze că dețin acele calități care să le aducă râvnitele premii, dar și bucuria de a se juca cu sensurile și cuvintele, alături de unul dintre cei mai apreciați și iubiți prezentatori de televiziune din România.

Când are loc premiera emisiunii “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

“Am construit cel mai spectaculos decor de quiz din România și îl vom popula cu oamenii isteți, care nu aveau loc la TV până acum”,  a spus Dan Negru.

În fiecare ediție a emisiunii, 5 concurenți se află față în față cu Dan Negru, pentru a-și testa vocabularul și spontaneitatea. Înțelegerea sensurilor şi uşurinţa de a face conexiunile potrivite sunt acele ingrediente care îi oferă oricărui participant şansa găsirii cuvântului corect. Pentru că Dan Negru dă definiţia, iar concurenţii găsesc soluţia!

Participanții “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” au la dispoziție 4 minute pentru a afla 14 cuvinte, în urma definițiilor primite chiar de la prezentatorul show-ului. Efortul concurenților va fi răsplătit cu premii importante în bani, dacă aceștia reușesc să afle răspunsurile corecte.

Citeste si: Dan Negru, imagine emoționantă chiar de ziua lui de naștere! Cați ani a împlinit regele audiențelor și ce mesaj a postat pe Instagram

Milioanele de telespectatori se vor putea bucura și ei din fața micilor ecrane de provocările lansate de Dan Negru în emisiune, întreaga familie putând intra în joc pentru a-și exersa vocabularul și spontaneitatea.  

Nu pierdeți premiera celui mai simplu de înțeles quiz din istoria televiziunii mondiale, “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, miercuri, 20 aprilie, de la 22:30! Antrenați-vă cu cel mai relaxant show concurs cu și despre cuvinte, de trei ori pe săptămână, de miercuri până vineri, de la 22:30, numai la Kanal D!

Citeste si: Dan Negru îi provoacă pe români la “Jocul cuvintelor”!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Decizie istorică a UE: Maşinile pe benzină şi motorină, interzise. Cum îi va afecta măsura pe români

Prețurile la carburanți au ajuns la praguri exagerate! Dan Negru: „Un plin de 50 L costă 353 lei. Un zbor până-n Dubai e mai ieftin, 219 lei”

Declinul unui rocker

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Legătura nebănuită dintre Dan Negru și Volodimir Zelensky!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies