Preferatul publicului a fost desemnat, din nou. Cine a plecat acasă cu cecul în valoare de 5.000 de lei: „Încă o dată sunt surprins de către învingătorii mei”

Author: Andreea Buinoschi

Publicul a votat, iar „Casa Iubirii” și-a desemnat favoritul săptămânii. Un concurent a primit cecul în valoare de 5.000 de lei, dar Irina iese plângând de pe platourile de filmare.

Momentul în care favoritul publicului a fost anunțat a avut puțin de așteptat, deoarece Irina a început să plângă și a avut nevoie de o scurtă pauză. Crezând că totul este cauzat de emoțiile eliminării, concurenta susține că, de fapt, nu se simte bine de când a început emisiunea. 

Irina a izbucnit în lacrimi și a avut nevoie de o pauză

Irina nu se simțea bine de ceva timp și a izbucnit în lacrimi în timpul galei.

Andreea Mantea a crezut că emoțiile erau de teama eliminării, dar concurenta a negat acest lucru.

„Un moment mult așteptat de voi, mai exact, momentul în care le spun telespectatorilor STOP VOT. Vom număra voturile voastre și vă voi anunța favoritul din această săptămână”,  a spus prezentatoarea.

Andreea Mantea: „Irina, stai să zic favoritul, că, după aia, vine eliminarea”,

Irina: „Nu e de asta. Mi se învârtește puțin capul și aș vrea să ies un minut”,

Andreea Mantea: „De frică, de emoție, de teamă, de la aerul condiționat?”,

Irina: „De la început”,

Citește și: Dragostea a plutit în aer la date-ul dintre Lorena și Laurențiu: „Cred că ne potrivim, dar, momentan, avem prea multe bariere și ar fi timpul să le spargem”. Cei doi au făcut un pas important 

Andreea Mantea: „De ce? Ce simți? Simți că pleci?”,

Irina: „Nu”,

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Andreea Mantea: „Dar? Ți-e rău, pur și simplu?”,

Irina nu mai poate răspunde, deoarece începe să plângă și i se dă voie să meargă afară, pentru a se liniști. 

Radu este, din nou, favoritul săptămânii

Momentul aflării favoritului publicului a venit, iar Andreea Mantea face marele anunț. „O săptămână foarte grea, aici, în Casa Iubirii, dar, slavă Domnului, a ajuns la un final. A venit momentul galei.

Citește și: „Nu mai vreau să plâng pentru nimeni”. Lorena are din ce în ce mai multe nemulțumiri legate de Laurențiu! Aflați ce se întâmplă într-un nou episod din „Casa iubirii” de mâine, 4 august, de la orele 10:00 și 16:30, doar la Kanal D

A venit momentul în care să vă anunț favoritul din această săptămână, cel care a strâns cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, care va primi cecul în valoare de 5.000 de lei, dar și o frumoasă imunitate, pentru a nu putea fi votat spre eliminare este Radu”.

„Mulțumesc din suflet! Ce să mai zic? Încă o dată sunt surprins de către învingătorii mei.

Vreau să le mulțumesc din tot sufletul pentru susținere, sunteți minunați, vă iubesc și nu m-am așteptat! Mulțumesc din tot sufletul, încă o dată! Vă mulțumesc!”, a spus Radu, când a primit cecul.

Lorena, Laurențiu și concurenții care nu și-au folosit imunitatea săptămâna trecută au folosit-o în gala de astăzi, fiind vorba de Catinca și Cosmin, și la fel și Radu. De asemenea, și în această săptămână, gala a fost una fără eliminare.