Mihaela și Irina ajung, din nou, la cuțite: „Fă-ți materiale cu altcineva, dar nu cu mine”. De la ce a început, de data aceasta, discuția aprinsă dintre cele două concurente

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 05 aug 2023, 20:03

Tensiunile dintre Mihaela și Irina nu par să ajungă, vreodată, la final, iar gala de mâine, 6 august, va scoate la iveală noi nemulțumiri cu care se confruntă concurentele. Amândouă vor începe să plângă, deoarece tensiunea din platou este foarte mare.

Gala de mâine, 6 august, va stârni noi conflicte între Mihaela și Irina. Încă de când Irina a venit în emisiune, cele două au arătat, chiar și subtil, că nu se au la inimă una pe cealaltă, iar ultimele evenimente dintre cele două concurente o fac pe Mihaela să spună ceea ce are pe suflet.

Mihaela și Irina au parte de discuții aprinse, în timpul galei

Tensiunea din timpul galei, când concurenții așteaptă să vadă dacă sunt sau nu trimiși acasă, crește din minut în minut și stârnește reacții acide din partea lor. De data aceasta, persoana care cedează și care ajunge să plângă este chiar Mihaela, în urma unei discuții avute cu Irina.

Mihaela consideră că Irina dă de un comportament care nu este chiar potrivit, deoarece, în loc să o lase în pace, preferă să o provoace, pentru a crea „material”.

În urma acuzațiilor care i-au fost aduse, rivala ei se apără, mărturisind că nu a vrut să o provoace, ci tot ceea ce a făcut a fost să își spună punctul de vedere.

Mihaela: „ Într-o situație de genul, trebuie să lași omul în pace, nu să îl mai provoci, Irina”,

Irina: „Nu te-am provocat. Am spus opinia mea”,

Mihaela: „Ți-am spus-o de când am avut primele conflicte, nu vreau să mai intrii cu mine în discuție”,

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Irina: „Dacă am așa o părere, eu o spun”,

Mihaela: „Te rog frumos! Fă-ți materiale cu altcineva, dar nu cu mine! Te rog din suflet!”.

Mihaela și Irina izbucnesc în lacrimi din cauza discuțiilor purtate

Nu a mai durat mult și Mihaela a izbucnit în lacrimi din cauza presiunii. Concurenta mărturisește că nu se simte înțeleasă și că, deși nu este de acord cu ceea ce se întâmplă, s-a resemnat: „Mă doare că, parcă, nu poate să mă înțeleagă nimeni. Mă resemnez cu gândul că s-a încheiat totul între noi.

Nu îmi e ușor”.

Robert: „Mai greșim o dată, a doua oară, a treia oară, dar, așa, la infinit...”.

Întrebată de Andreea Mantea dacă ar elimina-o pe Irina, dacă ar fi favorita săptămânii, Mihaela s-a abținut, spunând doar: „Nu știu, nu vreau să fiu rea”. Nici Irina nu mai suportă presiunea din casă, începe să plângă și iese din platou, pentru a se liniști”.

Aflați ce s-a întâmplat între cele două concurente și cum se va încheia totul, mâine, 6 august, de la ora 16:00 și de la ora 19:00, doar pe Kanal D!