'Prea bun, prea ca la tarã!' Actrita care da viata celebrului personaj din reclame are o poveste impresionantã de viata

Aceasta replica a fãcut-o celebrã pe Coana Chiva în toatã tara.

Actrita Natasa Raab a reusit sa transforme cuvinte simple intr-o expresie celebra. Natasa este "Coana Chiva", personajul care ne aduce zambetul pe buze de fiecare data cand rosteste replica "Prea bun, prea ca la tara!"  

In spatele  cuvintelor magice se ascunde o poveste de viata impresionanta. Verdictul medicilor a fost crunt: cancer ovarian. A fost palma primita de la Dumnezeu. Dar actrita din ea a invatat sa isi trateze boala ca pe un rol ce trebuie jucat si, dupa o interventie grea, tot scena i-a vindecat ranile.

Azi priveste in urma si spune, cu mana pe inima, ca si-a invatat lectia. Nu trece zi fara sa isi puna o intrebare la care noi toti ar trebui sa reflectam.  Natasa Raab nu poate indura tristetea, este o fire vesela si plina de energie, asa ca lasa in urma durerile si ne povesteste franturi din viata sa. Nu este doar actrita. In tinerete, frumusetea i-a fost apreciata, asa se face ca a defilat si pe podium, nu doar pe scena.

Dar viata ei a fost si  va ramane scena. Oltenii o iubesc cel mai mult: este olteanca lor din inima Ardealului. In anii tineretii a venit la Craiova sa joace pe scena teatrului Marin Sorescu si de oriunde au purtat-o pasii, ea s-a intors mereu in Banie.

Cabina ei plina cu fotografii le arata tuturor destinul unei actrite care ar putea oricand sa puna in scena propriul rol:

##VIDEO140029##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate