Pentru blat:
Oua 6 buc
Zahar 120 g
Apa rece 90 ml
Cacao 40 g
Faina 60 g
Praf de copt 5 g
Pentru crema:
Frisca lichida 500 ml
Ciocolata menaj 400 g
Ness/cafea macinata 15 g
Pentru glazura:
Ciocolata topita 200g
Unt 50 g
Lapte 100 ml
Mod de praparare
Se pregateste crema. Intr-un vas se pune ciocolata taiata bucatele, nessul si frisca lichida. Se fierbe pe baie de aburi, dupa care se raceste si se pune in frigider pentru 3 ore. Dupa cele 3 ore se scoate crema si se bate spuma la mixer.
Se pregateste blatul. Se bat ouale spuma impreuna cu zaharul. Se adauga apa rece, apoi faina, praful de copt si cacaua.
Se taie blatul in doua, se insiropeaza cu rom sau coniac. Se pune crema intre cele doua foi, iar deasupra se pune glazura de ciocolata.