Povestea șocantă a Saniei Khan, femeia care a fost ucisă de soțul ei pentru că a vorbit pe TikTok despre divorțul ei toxic. Avea doar 29 de ani și era foarte cunoscută

,
Povestea Saniei Khan

Pe TikTok, Sania Khan a vorbit despre divorțul ei și despre reacțiile de respingere din partea comunității și a familiei sale, descriindu-se ca fiind „oaia neagră” în comunitatea sa.


In articol:

O femeie pakistanezo-americană, care a postat videoclipuri pe TikTok despre trauma unei relații care a mers prost și care a dus la divorț, a fost ucisă de fostul ei soț.

O femeie a fost ucisă de fostul soț pentru că a vorbit despre divorțul ei toxic pe TikTok

Sania Khan femeie ucisă de soț

Tragedia a avut loc în Chicago luna trecută, când Sania Khan era pregătită să plece din Chicago și se îndrepta spre Tennessee, arată NDTV. Fostul ei soț, Rahel Ahmad, în vârstă de 36 de ani, s-a sinucis cu un pistol, după ce a ucis-o pe Sania.

Fox News a precizat că Rahel Ahmad a venit din Georgia până la locuința Saniei Khan din Chicago pentru a o ucide, după ce aceasta a vorbit pe TikTok despre căsnicia sa toxică.

Potrivit poliției locale, organele legii au ajuns la fața locului pe 18 iulie, în jurul orei 16:30, unde au găsit atât cadavrul Saniei Khan, cât și al lui Rahel Ahmad, cu răni de armă.

După ce s-a întâlnit cu Ahmad timp de aproximativ cinci ani, Sania s-a căsătorit cu el în iunie 2021 și s-au mutat împreună în Chicago.

Familia lui Rahel Ahmad a depus o plângere la poliție, raportând dispariția acestuia. Poliția din Georgia le-a spus omologilor săi din Chicago că bărbatul de 36 de ani a plecat în oraș, la peste 1.100 de kilometri, „pentru a salva căsnicia”.

@geminigirl_099 Can we skip to the good part? #southasianwedding #divorce #divorcetok #pakistanibride #toxicmen ♬ Good Looking- Sped Up- Suki Waterhouse

Pe TikTok, Sania Khan se afirmase ca fiind o voce a femeilor care luptă împotriva traumelor cauzate de căsătorie și a stigmatizării divorțului. 

Prietenii Saniei Khan sunt șocați de tragedie

„Ea a spus că 29 va fi vârsta ei (n.r.: norocoasă) și că va fi un nou început. Era atât de entuziasmată”, a declarat Brianna Williams, o prietenă de la universitate.

„Era o persoană care ți-ar fi dat și cămașa de pe ea”, a spus Mehru Sheikh, care a numit-o pe Sania Khan „cea mai bună prietenă” a ei.

Sania Khan era, de asemenea, foarte activă pe Instagram, unde și-a consolidat o comunitate de urmăritori prin munca ei, care includea fotografii de nuntă, ședințe foto de maternitate, prezentări de bebeluși și altele.

Într-unul dintre videoclipurile sale de pe TikTok, Sania Khan a vorbit despre respingerea din partea comunității și a familiei sale, descriindu-se ca fiind „oaia neagră” în comunitatea sa.

„Trecând printr-un divorț ca femeie din Asia de Sud, te simți ca și cum ai eșuat în viață uneori”, a spus ea într-una dintre postări.

@geminigirl_099 Hugs to anyone going through this too #southasian #southasiantiktok #muslimdivorce #healing ♬ original sound- Sam Arrow

La momentul morții sale, Sania Khan avea 20.000 de urmăritori pe TikTok.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Cel mai temut criminal în serie, vacanță la mare pe banii statului român - Detalii șocante

Mobilizarea lui Putin se complică neașteptat - Maia Sandu deschide larg porțile pentru moldovenii care fug din Rusia după mobilizarea anunțată de Putin

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Un copil de șapte ani a fost găsit fără viață într-o mașină de spălat. Părinții îl dăduseră dispărut cu câteva ore înainte

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies