POVESTEA Irinei si a catelusei Rubini, fiinta antrenata sa o ajute dupa un grav accident VIDEO

POVESTEA Irinei si a catelusei Rubini, fiinta antrenata sa o ajute dupa un grav accident VIDEO

In ciuda cumplitului accident care a tintuit-o intr-un scaun cu rotile, Irina se simte norocoasa. O are alaturi pe Rubini, o catelusa din rasa ciobanesc belgian malinois.

 Patrupedul a fost special antrenat ca sa-si ajute stapana, si o face de minune, mai ales ca si rasplata e pe masura.

Prietenia intre Irina si Rubini a inceput acum un an, cand catelusa a fost adusa de la o crescatorie din Arad. Cun ajutorul unui dresor priceput, animalul de companie a reusit sa se transforme dintr-un caine oarecare, intr-un prieten de nadejde.

Ciobanescul belgian se desosebeste de alte rase in primul rand prin faptul ca acum executa comenzile din instinct. Adica, impinge caruciorul Irinei din proprie initiativa, atunci cand simte ca trebuie sa faca acest lucru.

E impresionant cu cata dedicatie Rubini isi asculta si ajuta stapana. Rubini nu se dezlipeste o clipa de stapana ei. Fie ii sta la picior, cuminte, fie se-nvarteste in jurul ei. Cu adevarat emotionant e atunci cand simte ca Irina vrea sa o mangaie. 

Rubini este un caine de lucru, iar rasa din care face parte este una dintre cele mai apreciate pentru paza. protectie, dar si pentru asistenta. Cu un dresaj riguros, ciobanescul belgian este un excelent animal de companie, protector cu copiii. Mai mult, un astfel de caine, pus in situatii dificile, poate lua decizii independent.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate