Povestea incredibilă a soților care au strâns 235.000 de euro pentru a-și construi o casă. Ce au făcut socrii, de fapt, cu banii întrece orice imaginație

Author: Diana Bostan

Doi soți au fost lăsați fără economiile de o viață de către proprii socri

Sursa: Pexels

După 16 ani de muncă și economii în Italia, o româncă și soțul ei au suferit o decepție imensă atunci când au trimis banii strânși socrilor, doar pentru ca aceștia să-i trădeze. Iată ce s-a întâmplat!

Doi soți au avut parte de șocul vieții, în momentul în care au căzut victime unei înșelătorii ingenioase orchestrate de propriii socri. După ani de trudă în Italia, Mihaela și soțul ei au reușit să adune o sumă considerabilă de 235.000 de euro, visând să-și construiască o vilă în țara natală. Cu toate acestea, visul lor a fost spulberat când au trimis banii socrilor, moment în care au constatat că au fost trădați și lăsați în ruină.

Doi soți din România au fost trădați de propria familie

Totul a luat o altă întorsătură în momentul în care părinții bărbatului au respins înțelegerea inițială de a transfera casa construită în România pe numele fiului și al soției acestuia. Această decizie neașteptată i-a lăsat pe Mihaela și partenerul ei într-o situație disperată, lipsindu-i de siguranța unui cămin și obligându-i să se refugieze într-o garsonieră cu chirie.

Citește și: Și-a pierdut mașina la păcănele, apoi a fugit de poliție

Potrivit Cancan, cei doi au investit o sumă considerabilă, peste 235.000 de euro, în construcția unei case pe terenul părinților bărbatului, economii pe care le-au adunat cu greu de-a lungul a 16 ani de muncă în Italia, dar care au fost rapid risipite de o trădare familială.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Acum locuiesc cu chirie într-o garsonieră (…) Am muncit în Italia timp de 16 ani pentru o casă pe care am construit-o pe terenul socrilor, care ei, practic, ne-au spus să mergem să muncim, că ei ne vor crește copilul (…) Nu au mai vrut să semneze acele acte, au zis că nu ne mai dau nimic.

(…) Toți banii îi trimiteam”, a dezvăluit Mihaela, în cadrul unei emisiuni și preluat de sursa menționată anterior.

Mihaela a cerut un ordin de protecție împotriva socrului ei

Conform Cancan, pe lângă dificultățile financiare și pierderea încrederii în propria familie, Mihaela și partenerul ei au fost nevoiți să facă față și violenței domestice. Socrul româncei a ajuns să o agreseze verbal și fizic, fapt care a dus la necesitatea obținerii unui ordin de protecție împotriva acestuia.

Cu toate acestea, documentul a avut o valabilitate extrem de scurtă, fiind eficient doar pentru o zi, lăsându-i pe cei doi fără o protecție eficientă împotriva abuzurilor.

Citește și: Situație comică și șocantă pentru acești români! Ce trebuie să demonstreze pentru a nu își pierde pensia

În plus față de pierderea financiară considerabilă și violența domestică, Mihaela și soțul ei au fost nevoiți să renunțe și la un autoturism pe care îl achiziționaseră în Italia.

Pentru a cumpăra mașina, cei doi au apelat la un împrumut de 15.000 de euro de la o bancă, o sumă considerabilă care acum se adaugă la greutățile lor financiare deja mari.

„Mașina a fost luată tot în Italia, în rate, de mine și de soțul meu, unde am împrumutat 15.000 de euro din bancă. Am cumpărat mașina, în 2007, în iunie, iar la sfârșitul lui noiembrie, tot în 2007, a venit socrul meu în Italia și a spus că va lua el mașina să o înscrie în România, că se plătea taxa aia de 2.000 de euro (…) Nu a mai vrut să o înscrie pe numele nostru, iar în fiecare an, să putem circula cu mașina, că doar noi doi am circulat cu această mașină, ne făcea contract valabil un an de zile”, a mai povestit femeia.

După o lungă bătălie cu socrul și soacra sa, Mihaela a reușit să obțină dreptul de a locui într-un apartament din vila construită pe terenul respectiv. Această victorie a fost precedată de nenumărate dispute și certuri, însă, în cele din urmă, femeia a reușit să își deschidă propriul salon în acest apartament, astfel încât să aibă parte de un trai decent.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!