Povestea impresionanta a unei mame. Are 42 de ani si a nascut de 20 de ori: "Dacă Dumnezeu îmi mai dă copii, nu îi oprim, Dumnezeu ştie ce se va întâmpla”

Mama cu cei mai mulți copii din România, trăiește în Argeș și are 42 de ani.


In articol:

Georgiana Văcaru, a dus pe lume 20 de copii, cel mai mare având 23 de ani. Ultimul membru al familiei Văcaru este o fetiță pe care femeia a născut-o la început de an 2020, în urmă cu câteva zile.

Familia Văcaru, din comuna Stoeneşti, satul Coteneşti, este cea mai numeroasă din România. Mămica, Georgiana Văcaru a adus pe lume 20 de copii. Primul născut al femeii este un băiat în vârstă de 23 de ani și ultimul bebeluş este o fetiţă care a venit pe lume în urmă cu câteva zile, la început de an 2020, potrivit realitateadearges.net.

Georgiana Văcaru a fost însărcinată aproape în fiecare an, în ultimele două decenii. Toţi cei 20 de copii trăiesc şi sunt sănătoşi. Fiul cel mare s-a căsătorit şi „a plecat la casa lui”, spune lehuza internată la Maternitatea Spitalului Municipal Câmpulung.

Cele 22 de suflete, 12 băieţi, 8 fete, mama şi tatăl lor, trăiesc într-o casă cu opt camere. Părinţii au amenajat în încăperi paturi suprapuse pentru familia numeroasă. Principalul venit al familiei sunt alocaţiile copiilor. Tatăl pleacă de două ori pe an, la muncă în străinătate, primăvara şi toamna, lucrând o lună, două, ca să mai câștige bani să îşi întreţină familia.

Cei doi soţi nu se vor opri aici. „Dacă Dumnezeu îmi mai dă copii, nu îi oprim, Dumnezeu ştie ce se va întâmpla”, spune mămica. Medicul care a asistat-o la naştere i-a dat asigurări că este sănătoasă şi mai poate să aducă pe lume copii.

sursa: realitateadearges.net

Citeste si: Povestea crunta a femeii care si-a parasit sotul cand el tragea sa moara. Toti au condamnat-o, dar ea a avut un motiv incredibil

Citeste si: Povestea uluitoare a preotului Dan Damaschin, care are grijă de peste 4.000 de copii: "Îi iubim, pur și simplu"

Citeste si: Scrisoarea unui copil de pe Titanic. Ultimele cuvinte auzite de la tatal lui te vor emotiona

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate