Povestea dramatică a doi frați orfani! Vasilică și Petrișor luptă să-și schimbe destinul, muncesc din greu și speră că viață lor se va schimbă, într-o bună zi!

,
asta-i romania

Mihai Ghiță, prezentatorul emisiunii Asta-i Romania

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Vasilică și Petrișor s-au trezit peste noapte singuri pe lume, într-o casă de chirpici, după ce tatăl s-a stins iar mama i-a lăsat fără să se mai uite în urmă.


In articol:

Destinul a așezat un munte de durere și greutăți pe umerii lor deși sunt doar doi copii. Peste noapte s-au trezit singuri pe lume, într-o casă de chirpici, după ce tatăl s-a stins, după o boală grea, iar mama i-a lăsat fără să se mai uite în urmă.

Este povestea tristă a doi frați pe care echipa Asta-i România i-a descoperit în satul Pelinu, de la malul marii, din județul Constanta, dar cu toate acestea nu au văzut niciodată marea. Săraci îngenunchiați, Vasilică și Petrișor luptă să-și schimbe destinul, muncesc din greu și speră că viață lor se va schimbă, într-o bună zi.

Povestea dramatică a doi frați orfani! Vasilică și Petrișor luptă să-și schimbe destinul

Două lumi, două ființe, aceeași poveste! Nu este nicio diferența între biata furnică minusculă, care duce în spate o povara de zece ori mai mare că ea și acești doi copii. Vasilică are 16 ani, iar Petrișor are doar 13 ani, amândoi au rămas fără mama și tată în doar o luna de zile, dar nu s-au predat în față destinului ci au continuat să lupte. Acum își clădesc o casă cu propriile mâini și în ciuda vârstei lor fragede cară saci cu ciment cu greutate de 40 de kg că să-și îndeplinească marele vis.

Povestea orfanilor care duc un trăi amar că pelinul, în satul Pelinu, județul Constanța, a fost auzită de niște oameni de bine, voluntari ai ONG-ului United Hands România. Aceștia încearcă să strângă destui bani pentru a-i ajută pe cei doi frați orfani să își clădească o nouă casă. Cu sprijinul fizic al unor localnici altruiști care au vrut și ei să îi ajute, este șansă lor la o viață decentă, după o copilărie tristă, trăită într-un bordei ce stă să cadă.

Citeste si: Duminică, la ”Asta-i România!”, de la ora 14:30, România anului 2022, o țară cu pretenții europene, dar cu drumuri de pământ

Citeste si: Povestea halucinantă a gurului Adi de la Brad, la Asta-i România! „Eu mă ocup cu spălatul creierului la om” Iată detalii uluitoare despre secta Copii Soarelui condusă de „stăpânul" de suflete în inima munților

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Momentul în care armata rusă atacă cu rachete mall-ul din Kremenciuk, surprins de camere. Oamenii, nevoiţi să sară în lac VIDEO

Povestea halucinantă a gurului Adi de la Brad, la Asta-i România! „Eu mă ocup cu spălatul creierului la om” Iată detalii uluitoare despre secta Copii Soarelui condusă de...

Ucraina și Rusia au căzut la înțelegere: Pe cine a dat Kievul la schimb cu 17 prizonieri

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Duminică, de la ora 14:30, în “Asta-i România!”, românii, sufocați de scumpiri

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies