Povestea halucinantă a gurului Adi de la Brad, la Asta-i România! „Eu mă ocup cu spălatul creierului la om” Iată detalii uluitoare despre secta Copii Soarelui condusă de „stăpânul" de suflete în inima munților

,

În urmă cu nouă ani însă echipa Asta-i România intră în premieră absolută în casă copiilor soarelui și trăgea un semnal de alarmă.


In articol:

Timp de 25 de ani și-a construit o lume nouă, închisă ermetic, în care racola sute, poate mii de oameni pe care i-a pus să muncească, să se înmulțească și să trăiască după reguli numai de el știute! Este cazul halucinant al lui Adi de la Brad, un fost miner, autoproclamat „Guru”! Nimeni n-a știut ce se întâmplă în cătunul din munții Hunedoarei atâta amar de vreme, până când fostele lui victime au rupt tăcerea, acuzându-l de șantaj și viol.

În urmă cu nouă ani însă echipa Asta-i România intra în premieră absolută în casa copiilor soarelui și trăgea un semnal de alarmă față de ceea ce găsea acolo. Însă stăpânul de suflete pretindea senin că spală creierele celor prea slabi să gândească de unii singuri. Și totuși, de atunci și până acum nicio autoritate, nimeni nu s-a dus acolo să facă și un control.

Povestea halucinantă a gurului Adi de la Brad, la Asta-i România

Departe de civilizație, în mijlocul naturii și în inima munților, la adăpostul unei asociații s-a creat vreme de 25 de ani o lume nouă, păstorită de un singur om. De bunăvoie și nesiliți de nimeni sute de persoane și-au abandonat familiile și l-au urmat hipnotizați. S-au eliberat de tot ce înseamnă sistem și societate și au urmat stilul de viață propovăduit de mentorul lor.

Mai mult decât atât au muncit pentru el și s-au închis într-o lume ermetică nu pentru o zi sau două, ci pentru multi ani.

Citeste si: Kanal D, lider de audiență cu „Asta-i România!”, la nivelul întregii țări și la orașe

„Acești oameni, pe care dacă îi iei la bani mărunți o să observi că sunt oameni cu școală de foarte multe ori, care merg către un om care are mult mai puțină școală decât ei, pentru că au acea senzație că prin simplificare ei se purifică!”, a spus Dr. Psihoterapeut Cristian Andrei.

Până într-o zi, când unii dintre ei au realizat că viață lor lua deja o altă întorsătură și au îndrăznit să iasă în față și să vorbească. Una dintre fostele membre ale sectei a indraznit recent sa vorbeasca despre ceea ce a indurat in perioada in care se afla sub stapanirea gurului Adi de la Brad. 

„Are puterea asta de a te... pe lângă altele! Nu știu ce puteri supranaturale și extrasenzoriale zice el că are și că vede prin ține... dar această putere de manipulare și de a înnebuni oamenii o are! Dar nimeni nu se bagă! Tuturor le e frică! Le e teamă că un tiran poate să trimită entități peste ține, poate să-ți ia meta(...) E interesant că omul acesta îți zice că nu știi în ce te bagi, o face sub formă de glumă! Totul este o caterincă la el! Dar adevărul este că chiar nu știi în ceea ce te bagi!”, a spus o fostă membră a sectei.

Citeste si: Drama a patru copii rămași orfani de mamă. Merg zilnic la mormântul celei care le-a dat viață și își plâng dorul. Singura lor avere este o turmă de capre și un măgar

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Duminică, la „Asta-i România!”, de la ora 14:30, „stăpânul" de suflete din inima munților

Cine este primul român căruia i se va monta dispozitiv de supraveghere electronică

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Peste un milion de români ar putea fi concediați! Declarația care afectează toată România

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies