Povestea celui mai NOROCOS om din lume! Dupa ce a scapat dintr-un tren deraiat, dintr-un avion fara usa si o masina incendiata, a castigat 1 million de dolari la loto

Povestea celui mai NOROCOS om din lume! Dupa ce a scapt dintr-un tren deraiat, dintr-un avion fara usa si o masina incendiata, a castigat 1 million de dolari le loto

A scapat dintr-un tren deraiat, dintr-un avion fara usa, dintr-un accident de autobuz, dintr-o masina incendiata, din alte doua accidente de masina si apoi a castigat 1 milion de dolari la loterie.

Frane Selak s-a nascut in 1929 si este un profesor de muzica din Croatia. S-a remarcat in viata pentru ca a scapat din accidente fatale.
In ianuarie 1962, Selak calatorea cu trenul din Sarajevo spre Dubrovnik. Trenul a deraiat brusc si a ajuns intr-un rau inghetat, 17 pasageri fiind ucisi. Selak a scapat cu doar o mana rupta si cateva vanatai.
Un an mai tarziu, in drumul sau dinspre Zagreb spre Rijeka, usa avionului in care se afla s-a desprins, barbatul a zburat pe usa si a aterizat pe o capita cu fan. 19 oameni au murit in accident.
In 1966, mergea cu un autobuz ce a picat intr-un rau. Patru oameni au murit, dar Selak a scapat din nou.
In 1970, a reusit sa scape inainte ca o pompa defecta sa ii dea foc masinii sale.

In 1973, o alta masina a lui Selak a luat foc, de data asta Selak pierzandu-si parul de pe fata. ( sursa debarbati.ro )

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate