POVESTE TULBURATOARE - De 8 ani a avut nevoie pentru a-si construi singur propriile maini bionice! FOTO

POVESTE TULBURATOARE - De 8 ani a avut nevoie pentru a-si construi singur propriile maini bionice! FOTO

Un barbat din China care si-a pierdut ambele maini, in urma exloziei unei bombe artizanale, si-a construit singur ambele brate, dupa ce timp de opt ani de zile a lucrat la ele.

Sun Jifa nu si-a permis sa-si cumpere doua membre protetice dupa ce explozia care in mod normal trebui sa fie pentru a prinde peste i-a nenorocit viata. Si pentru ca acesta avea o nevoie disperata de maini deoarece trebuia sa-si intretina familia. Barbatul in varsta de 51 de ani din Guanmashan, nordul Chinei a decis sa-si contruiasca singur propriile sale maini binoce.

 

"Am supravietuit, dar am ramas fara maini si nu-mi puteam permite proteze pe care le puteam cumpara de la spital si ma costau o avere - asa ca am hotarat sa mi le contruesc eu", a spus barbatul. Sun s-a chinuit timp de opt ani de zile pana cand a reusit sa creeze o pereche de maini din metal cu ajutorul carora poate tine si apuca obiecte datorita unor fire si scripeti din interiorul mainii.

 

"Le controlez cu miscarile coatelor astfel incat pot lucra, pot iubi  ca un om normal si ma pot hrani la fel ca toti ceilalti din jurul meu", a explicat barbatul. Acesta planifica sa dezvolte un design similar si pentru alte persoane care au asemenea probleme, dar nu si bani pentru proteze.

 "Mainile au fost construite dintr-un metal vechi, din nimic practic. De aceea nu a fost nevoie sa platesc o avere spitalelor", a mai adaugat el.

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO de mai jos!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate