POVESTE EMOTIONANTA! Caffrey, motanul care a ramas cu doar 2 picioare dar reuseste sa se deplaseze. UIMESTE pe toata lumea VIDEO

POVESTE EMOTIONANTA! Caffrey, motanul care a ramas cu doar 2 picioare dar reuseste sa se deplaseze. UIMESTE pe toata lumea VIDEO

Caffrey, un pisoi persan de toata frumusetea, este probabil cel mai ghinionist dar si cel mai curajos motan din lume.

Ca orice alt motan, el obisnuia sa duca o viata cat se poate de normala si era deosebit de activ. Cand avea trei ani insa a fost calcat de o masina si si-a pierdut piciorul stang din spate.

Acest lucru nu a reprezentat o problema pentru el. Pisoiul s-a descurcat excelent si cu trei picioare, dupa operatii si tratamente care i-au reparat piciorul stang din fata, de asemenea ranit in accident.

Urmatorii aproape zece ani a facut fata handicapului cu usurinta.

Insa acum patru luni, din nefericire, pisoiul a dezvoltat o tumoare maligna pe piciorul reparat din fata. Singura optiune a fost amputarea celui de-al doilea picior de pe partea stanga, iar bietul motan a ramas cu doua picioare pe o singura parte a corpului.

Surpriza a fost felul in care pisoiul s-a adaptat la noua situatie. In doar cateva zile el a atins un echilibru aproape perfect si acum reuseste sa se deplaseze singur pe cele doua picioare.

"Toti cei care il vad sunt uimiti de ceea ce poate sa faca", a declarat Sue Greaves, proprietara motanului.

"Nu pare deranjat deloc de faptul ca are doar doua picioare", a adaugat femeia.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate