Polițistul care a lovit-o mortal pe Raisa, pe trecerea de pietoni, va face testul poligraf. Avocatul familiei, Adrian Cuculis: "Ascunde trei aspecte"

,
 Constantin Popescu

Polițistul Constantin Popescu

[Sursa foto: Facebook ]

Avocatul familiei Raisei a dezvăluit că polițistul care a ucis-o pe Raisa a mințit în declarațiile sale.


In articol:

Avocatul familiei Raisei, Adrian Cuculis, a declarat că polițistul Constantin Popescu  a mințit în declarațiile sale despre moartea pe care a provocat-o pe Bulevardul Laminorului din Capitală.

Însă, testul poligraf ar urma să desființeze și alte afirmații ale agentului, crede avocatul.

Citeste si: A murit Daniela, tânara de 21 de ani care s-a dat pe zăpadă cu un colac tras de mașină! Tragedie fără margini pentru părinții care sperau la o minune

Adrian Cuculis

Avocatul familiei Raisei, Adrian Cuculis

[Sursa foto: Facebook Adrian Cuculis]

Citeste si: Detalii de ultimă oră! Polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni va fi suspus testului poligraf

Polițistul care a ucis-o pe Raisa a mințit în declarațiile sale

Poliţistul care a ucis o fată, pe trecerea de pietoni, va fi testat cu detectorul de minciuni. Familia a solicitat asta, după ce agentul nu a reuşit să explice în cele 21 de zile câte s-au scurs de la accident unde anume se grăbea.

Avocatul familiei Raisei, Adrian Cuculis, susține că după ce polițistul va fi supus „detectorului de minciuni”, rezultatele ar putea schimba semnificativ situația în sala de judecată.

Citeste si: Părinții Raisei cer test poligraf pentru polițistul care le-a ucis fata. Mașina va fi dusă la RAR pentru expertiză

 „Eu cred că ascunde trei aspecte. Numărul 1: direcția în care se îndrepta. El a spus că se ducea cu citație, eu cred că, de fapt, el își terminase programul și pleca acasă. Numărul 2: Cred că a aprins girofarurile după ce a făcut accidentul, lucru susținut de o mărturie din dosar.

El a aprins girofarurile mai întâi, după care s-a dat jos din mașină. Numărul 3: Eu cred că a mințit când a zis că s-a uitat la trecere de pietoni și n-a văzut pe nimeni.

Expertiza încă nu este gata, dar cred că avea undeva în jur de 90 km/h, poate puțin peste. Cel puțin asta reiese din modul în care a fost avariată mașina”, a dezvăluit Adrian Cuculis în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Adrian Cuculis: „Dacă se schimbă încadrarea, polițistul va fi un criminal.”

Adrian Cuculis a publicat, în urmă cu două săptămâni, scrisoarea primită de părinții Raisei de la polițistul care le-a omorât fiica pe trecerea de pietoni de pe Bulevardul Laminorului din Capitală 

În momentul în care a atașat scrisoarea lui Constantin Popescu, Adrian Cuculis a folosit termenul „ucigaș” în postarea făcută pe Facebook, însă urmăritorii săi s-au revoltat.

„Este un subiect foarte sensibil însă cred că criminal este prea mult spus. Din punctul meu de vedere criminal este atunci când vrei să omori pe cineva iar în cazul lui nu intră în discuție. Din nefericire nu este nici primul, nici ultimul accident cu victime. Îmi pare rău pentru acel copil, dar îmi pare rău și pentru acest om că soarta i-a fost asta”, a scris unul dintre urmăritorii lui Adrian Cuculis în comentariile postării cu scrisoarea.

Avocatul familiei Raisei, Adrian Cuculis, se apără și spune că a folosit termenul legal corect în ceea ce îl privește pe polișist.

 „E ucidere din culpă, deci e ucigaș. Dacă se schimbă încadrarea, asta după ce se va face testul poligraf, atunci va fi un criminal. Dacă era ceva greșit, vă asigur că aș fi schimbat”, a spus Adrian Cuculis.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum a fost descoperită balada „Mioriţa”. Exilul poetului Alecu Russo şi dedesubturile întregii poveşti

Ce se dă de pomană de Sânziene 2022. Tradiția pe care toți credincioșii o respectă pe 24 iunie

Scene sinistre în Timiș, la o descindere a poliției: un bărbat a încercat să se sinucidă lângă cadavrul tatălui său, cu care se baricadase în casă

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Calendar creștin-ortodox 24 iunie 2022: Astăzi sunt Sânzienele, Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul! Ce rugăciune se spune

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies