Politicieni si oameni de afaceri din diverse domenii s-au intalnit sa discute despre economia Romaniei, in cadrul celei de-a patra editii a Conferintei despre Strategia de Dezvoltare a Romaniei, organizata de Grupul de Presa BURSA! Iata ce solutii s-au ga

,

Conferinta despre Strategia de Dezvoltare a Romaniei a ajuns la cea de-a patra editie si a fost organizata la Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

Laszlo Borbely, Consilier de Stat, Sef al Departamentului pentru Dezvoltare Durabila din cadrul Guvernului sutine ca are in vedere de multa vreme conceptul de "dezvoltare durabila" care ar trebui sa beneficieze de o atentie mai mare la nivelul intregii societati, mai ales ca avem o tara frumoasa, cu oameni muncitori, insa se pare ca nu este suficient.

 

 

Printre cei care au dezbatut problemele cu care se confrunta economia tarii, s-a aflat si George Rotariu, romanul care a instalat primul bancomat de Bitcoin din Romania. 

Conferinta despre Strategia de Dezvoltare a Romaniei a ajuns la cea de-a patra editie si a fost organizata la Camera de Comert si Industrie a Romaniei. 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Primele informatii oficiale de la ANM: vom avea o iarna cu fenomene extreme! Ce se va intampla in perioada urmatoare

BREAKING - Guvernul ia în calcul 'scăderea contribuțiilor' plătite de angajați

Irina Tănase, umilința supermă pentru Liviu Dragnea. Cu cine a prins-o fostul lider PSD

Cum poti dovedi vechimea daca nu mai ai cartea de munca

Ai masina? S-ar putea sa intri in vizorul ANAF pentru control! Ce anunt au facut inspectorii DGAF

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies