Ai masina? S-ar putea sa intri in vizorul ANAF pentru control! Ce anunt au facut inspectorii DGAF

,

Anuntul a fost facut de curand.

Toate persoanele fizice care achizitioneaza mai mult de doua masini pe an si apoi devin intermediari, urmeaza sa fie verificati de inspectorii DGAF (Directia Generala Antifrauda Fiscala).

Potrivit unui comunicat facut de ANAF, operatiunea Xenon de verificare a achizitiilor intracomunitare de autovehicule second-hand continua. Inspectorii DGAF vor retine masinile cumparate prin intermediar pentru verificari.

Inspectorii antifrauda vor controla transporturile de autovehicule la mana a doua, efectuate atat pe caile rutiere, cat si pe cala ferata.

De la inceputul anului au fost identificate 38 de firme romanesti care au realizat achizitii intracomunitare de autoturisme second-hand in valoare de aproximativ 180 milioane lei si s-au sustras de la plata obligatiilor fiscale, cauzand bugetului de stat prejudicii totale calculate la peste 20 de milioane lei. Firmele utilizau facturi fara TVA sau care contin ilegal TVA pe marja de profit”, mai scrie in comunicat.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Faimoșii au decis! Pe CINE vor să trimita acasa? Ea este prima concurenta nominalizata spre eliminare in aceasta saptamana!

Daniel Funeriu, apel către Iohannis, Cîţu şi preşedinţii de partide: Cel puţin 5 miliarde de euro pentru copiii din România

Boala cruntă de care suferă Simona Halep. S-a aflat abia acum. Ce se va întâmpla în perioada următoare cu sportiva

START VOT la Survivor Romania 2021! Ce trebuie sa faci pentru a-ti sustine concurentul favorit din echipa Faimosilor?

Final dramatic la Survivor Romania! Faimosii si Razboinicii au luptat pana la epuizare! Cine a castigat trofeul imunitatii?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies