Pleci in vacanta? Se anunta noi reguli privind transportul bagajelor. Care sunt acestea

Doua importante linii aeriene anunta schimbari ale politicilor privind transportul bagajelor, incepand cu luna noiembrie.

Incepand cu 1 noiembrie, pasagerii care aleg sa calatoreasca cu Wizz Air vor avea voie sa aduca la bord un bagaj de mana gratuit, care sa nu depaseasca dimensiunea de 40 cm x 30 cm x 20 cm, care trebuie tinut sub scaunul din fata acestora, pe tot parcursul drumului. Cei care achizitioneaza Wizz Priority su permisiunea sa aduca un troller suplimentar, cu dimensiunea maxima de 55 cm x 40 cm x 23 cm. Bagajul de cala va trebui sa aiba o greutate maxima de 10 kg, pe langa optiunile existente de 20 kg si 32 kg.

In cazul companiei Rynair, clientii fara prioritatevor putea transporta doar un bagaj de mana (mic) gratuit, fara aa mai avea optiunea de a lua si un bagaj mai mare (cu roti) in mod gratuit. Clientii cu prioritate la imbarcare pot continua sa transporte doua bagaje de mana gratuite – unul cu roti, de 10 k g si unul mic. Iar toti clientii cu bagaje inregistrate vor putea trece de la un bagaj de 20kg, la 25 euro/lire sterline, la un bagaj inregistrat mai ieftin de 10kg, la 8 euro/lire sterline.

 

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate