Plaza Dent, clinica stomatologica din sector 6, in topul clinicilor bucurestene pentru servicii premium

Clinica stomatologica din sector 6, Plaza Dent este una dintre cele mai importante clinici de stomatologie din Bucuresti.

Daca pe pagina web PlazaDent.ro pacientii pot gasi informatii care descriu serviciile pe care le ofera si multe aspecte care ii intereseaza, ajungand la clinica impactul pozitiv va fi cu mult mai mare.

Din dorinta de a le oferi cele mai bune conditii pentru tratament, in clinica exista aparatura de ultima generatie cu care se lucreaza optim si se utilizeaza materiale de ce mai buna calitate, eficiente in cazul tratamentelor moderne, efectuate de medici cu o vasta experienta in domeniul stomatologie. Mai mult decat atat, Plaza Dent le ofera pacientilor o locatie noua, in care si-a mutat recent activitatea.

Plaza Dent a reusit sa intre in topul celor mai bune clinici de stomatologie din Bucuresti datorita unui cumul de strategii care au avut in prim plan pacientul. In timp, aceste strategii au avut un impact pozitiv materializat intr-un numar de pacienti mereu in crestere.

Care sunt aspectele care conving pacientul sa revina la clinica stomatologica din sector 6?

In primul rand, cadrele medicale cu experienta notabila in aplicarea celor mai bune forme de tratament. Medicii stomatologi lucreaza cu aparatura pozitionata in avangarda tehnologiei – Laserul cu dioda EPIC, cea mai recenta inovatie cu laser de la BIOLASE, micromotorul VDW.Silver Reciproc si X-MIND trium, sistem radiologic digital panoramic si tomografic extra-oral, fiind doar cateva exemple.

In al doilea rand, multitudinea de servicii stomatologice care pot fi asigurate in cadrul clinicii. De la tratamentul adecvat pentru o carie, la inserarea aparatului dentar optim si pana la implanturi dentare sau interventii chirurgicale in cele mai dificile situatii, stomatologii de la Plaza Dent si-au demonstrat capabilitatea profesionala in cele mai diverse situatii.

In al treilea rand, preturile corecte si accesibile. Managementul clinicii a gandit o politica de preturi care sa permita accesul pacientilor la serviciile medicale. De exemplu, orice persoana care isi doreste sa faca implant dentar in Bucuresti, poate beneficia in aceasta perioada de cel mai mic pret – 199  EUR/implant.

La Plaza Dent urgentele sunt tratate ca atare

Urgentele stomatologice nu se pot programa. Nu le pot programa nici pacientii si nici medicii stomatologi. Presupunand ca pacientul are o conduita preventiva desavarsita, nu inseamna ca nu va ajunge niciodata cu o urgenta la stomatolog. In ciuda faptului ca isi ingrijeste ireprosabil dantura, mergand periodic la stomatolog, un accident care sa aiba ca urmare o fractura poate fi o conditie care sa nu mai depinda de acesta.

Stomatologii de la clinica stomatologica din sector 6 intervin rapid in cazul urgentelor si rezolva fiecare caz, personalizat, in functie de nevoile pacientilor.

Nu in ultimul rand, pacientii Plaza Dent provin din cele mai diverse medii si pot fi adulti sau copii. Niciunul dintre acestia nu este tratat preferential. Toti beneficiaza de tratament optim si o abordare respectuoasa si calda. In fond, medicul stomatolog este un om care are grija ca semenii sai sa nu mai sufere din cauza problemelor dentare.

 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate