Producții noi Netflix august 2022. Când au loc premierele și care sunt cele mai așteptate filme și seriale în ultima lună de vară 2022

Author: Ganea Mădălina-Emima
Actualizat: 11 mai 2023, 02:35

Filme și seriale Netflix care au premiera în august 2022

Sursa: Shutterstock

Netflix adaugă în catalogul său mai multe filme și seriale în luna august 2022. Când au loc premierele celor mai așteptate lungmetraje?

Luna august 2022 a venit cu surprize mari pentru abonații Netflix. Mai multe filme și seriale captivante vor avea premiera pe platforma de streaming în ultimele săptămâni de vară.

Ce filme și seriale apar pe Netflix în august 2022

Mai multe producții vor avea premiera în luna august 2022, pe platforma Netflix. Noile filme și seriale sunt pentru toate gusturile, de la aventură și science fiction, la comedie, dramă sau thriller.

Iată care sunt cele mai noi producții de pe Netflix în această lună.

Citeste si: Netflix plănuiește să facă un reality-show de tip „Jocul Calamarului” cu un premiu în valoare de 4,56 milioane de dolari

Buba 

Data lansării – 3 august

În acest film de comedie este vorba despre un escroc dintr-un orășel de provincie și se alătură mafiei locale împreună cu fratele său, iar obsesia lui de a-și pune karma în echilibru ia o turnură agresivă, dar ilară.

Don’t Blame Karma! -  Ce vină are soarta?

Data lansării –  3 august  

O comedie cu Aislinn Derbez și Renata Notni în rolurile surorilor. Elisa Miller, premiată cu Palme d'Or. Sora sa mai mică și iubitul ei din liceu se logodesc, așa că Sara trebuie să afle dacă nu cumva presupusul ghinion este adevăratul vinovat pentru toate necazurile ei.

Wedding Season- Sezonul de nunți

Data lansării –  4 august 2022

Pallavi Sharda și Suraj Sharma sunt protagoniștii acestei comedii romantice spumoase cu Rizwan Manji („Homleșii”). Asha Maurya este o femeie independentă orientată pe carieră, fără timp liber. Aflăm că mama ei și-a asumat responsabilitatea de a o ghida pe Asha în eforturile ei de întâlnire cu o mână puternic grea.

Ea a creat chiar și un profil de întâlniri pe spatele lui Asha, aici a descoperit-o pe Ravi, cu care o ia pe Asha la o întâlnire.

Citeste si: Hakan din serialul Mă numesc Zuleyha, apariție neașteptată, în postura de DJ! Iată cum a fost surprins celebrul actor Ibrahim Celikkol!

Carter 

Data lansării –  5 august 2022

Netflix a lansat un trailer oficial complet pentru palpitantul film de acțiune în timp real intitulat Carter, un nou lungmetraj realizat de regizorul The Villainess, unul dintre cele mai bune filme de acțiune din ultimul deceniu.Este un alt film „non-stop” uluitor, care urmărește povestea unui bărbat care și-a pierdut memoria și nu știe cine este. Aruncat într-o operațiune misterioasă, „Carter” trebuie să-și recupereze identitatea și să-și încheie cu succes misiunea la timp în acest film de acțiune cu o singură scenă și o singură tăietură.

Darlings- Dragele de ele

Data lansării –  5 august 2022

Netflix a debutat primul trailer complet pentru viitoarea sa comedie neagră indiană Darlings, cu Alia Bhatt în rolul unei femei fatale care se răzbune pe soțul ei abuziv, interpretat de co-starul lui Bhatt, Gully Boy, Vijay Varma.

Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie- Ascensiunea Țestoaselor Ninja: Filmul

Data lansării – din 5 august 2022

Filmul reia după sfârșitul serialului TV, care a rulat timp de două sezoane pe Nickelodeon.Cei patru frați mutanți se vor confrunta cu un inamic mortal din viitor în Krangs.Ei sunt avertizați de venirea Krang de către un călător în timp îmbrăcat într-o mască de hochei pe nume Casey Jones.

Reclaim

Data lansării – 6 august 2022

Este o femeie bună care duce o viață împlinită. Sau așa pare.O mamă grijulie, o gospodină capabilă și o femeie de succes în carieră, își îngrijește singură mama cu demență. Ceea ce are nevoie este un pic mai mult spațiu, dar cumva, pur și simplu nu găsește niciunul. Ea decide să cumpere o casă deoarece crede că un loc mai mare îi va face familia fericită.

Code Name: Emperor - Nume de cod: Împăratul

Data lansării –  8 august 2022

„Code Name: Emperor” este un film plin de suspans care explorează până la ce un bărbat va merge pentru slujba lui. Pe măsură ce se apropie de țintă, Marcos trebuie să decidă cât de departe este dispus să meargă în numele investigației sale. Cu o distribuție excelentă condusă de Luis Tosar, „Code Name: Emperor” va fi cu siguranță un film care va ține publicul să ghicească până la sfârșit.

Heartsong- Cântecul inimii

Data lansării –  10 august 2022

În timp ce face o serenadă pentru o nuntă care înflorește rapid, un muzician nomad se îndrăgostește de mireasă, care se înfruntă cu familia ei. Acum trebuie să-i salveze viața.

13: The Musical- 13: Musicalul

Data lansării –  12 august 2022

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

După divorțul părinților săi, Evan Goldman se mută din New York în micul oraș Indiana.Pe măsură ce se apropie cea de-a 13-a aniversare, el trebuie să stăpânească cercurile sociale complexe ale noii sale școli și să-și câștige prieteni transformând Bar Mitzvah-ul său în cea mai tare petrecere de până acum.

Filmul „Day Shift” apare pe 12 august 2022 pe Netflix

În cadrul premierelor lunii august, Netflix are deja totul pregătit pentru mult așteptatul debut al  lui,, Day Shift” sau după numele său pentru America Latină: ,,Turno de dia”, care se anunță un mare succes, deoarece se știe că filmele de acțiune sunt întotdeauna foarte bine primite de public, mai ales atunci când sunt amestecate cu fantezie, precum ,,Bright” sau,, Project Power”. ,,Day Shift” noul film de acțiune Netflix, cu Jamie Foxx, dave Franco și Snoop Dogg, se deschide pe 12 august.

Look Both Ways- În ambele sensuri

Data lansării –  17 august 2022 

În ajunul absolvirii facultății, viața Nataliei diverge în realități paralele: una în care rămâne însărcinată și rămâne în orașul natal pentru a-și crește copilul și alta în care se mută în LA pentru a-și urma cariera visată.

Citeste si: Tuba Büyüküstün, eroina serialului Fiica ambasadorului, surprinsă din nou în compania celebrului Murat Boz! Există sau o relație de iubire între cei doi actori? Iată cum au fost fotografiați!

Royalteen 

Data lansării – 17 august 2022

Îi urmărește pe prințul Karl Johan și pe nou-venitul Lena, care au sentimente unul pentru celălalt, dar sunt conștienți că relația lor i-ar putea pune într-o situație imposibilă, în timp ce el trebuie să poarte o națiune pe umerii lui, ea poartă minciunile pe ale ei.

Fullmetal Alchemist The Revenge of Scar- Alchimistul de Oțel: Răzbunarea

Data lansării –  20 august 2022

Când o figură misterioasă începe să ținteze alchimiștii de stat pentru păcatele lor împotriva lui Dumnezeu, alchimistul Edward Elric și fratele său Alphonse sunt cei mai vulnerabili, în timp ce homunculii încep să se dezvăluie din nou.

Me Time- Timp pentru mine

Data lansării –  26 august 

Acest film urmărește povestea unui tată care își găsește timp pentru el pentru prima dată în ultimii ani, în timp ce soția și copiii lui sunt plecați. El reia legătura cu un prieten pentru un weekend sălbatic.

Seoul Vibe 

Data lansării –  26 august

Șoferii Echipei Supreme Sanggye-dong sunt înfundați în investigația fondului slush a unei persoane puternice chiar în ziua ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Seul din 1988.

Under Her Control- Sub controlul ei

Data lansării –  29 august 2022

O tânără ambițioasă intră într-un aranjament neobișnuit cu șeful ei carismatic.Până când îndoielile se strecoară, poate fi prea târziu pentru a da înapoi.

I Came By- Am trecut pe acolo

Data lansării – 31 august 2022

Un artist de graffiti care vizează casele elitei bogate descoperă un secret șocant care îl conduce într-o călătorie punându-se în pericol în acest thriller britanic cu George MacKay, Hugh Bonneville și Kelly Macdonald.

Premiere Netflix: Seriale care debutează în august 2022

Café Minamdang 

Data lansării- 1 august 

Cafe Minamdang este un gen de comedie dramă coreeană regizat de Ko Jae-Hyun. Cafe Minamdang este adaptat după romanul popular cu același nume, „Café Minamdang”. Drama coreeană Cafe Minamdang spune povestea unui fost criminalist de profil care lucrează ca escroc și se deghizează în ghicitor.

Good Morning, Verônica: Season 2- Bună dimineața, Veronica

Data lansării – din 3 august 

Al doilea sezon din „Bună dimineața, Veronica” se va concentra pe viața Veronicăi după ce mama ei s-a sinucis și astfel serialul va examina efectele păstrării unor astfel de secrete și minciunii.Deși detaliile complotului nu au fost încă făcute publice, este posibil să ne anticipăm că Veronica își asumă misiuni mai riscante. Deoarece toată lumea crede acum că ea este moartă, umbrele vor deveni noii ei aliați și ea va fi pregătită pentru o luptă mult mai intensă.

Lady Tamara – Marchiza Tamara Falcó 

Data lansării – din 4 august

Trailerul începe cu vocea Tamarei. Ea o prezintă ca fiind femeia a cărei întreaga poveste „este spusă pe copertele !Hello!” (cu un ansamblu de imagini care amintesc mai mult de o crimă reală și sunt încă bune) și felul în care era pe cale să devină o femeie religioasă până când i s-a prezentat lui Inigo Onieva. Acum este partenerul ei actual. Câteva exemple în acest sens includ serialul de realitate care este un hit Soy Georgina sau emisiunea deja emblematică despre viața familiei Kardashian.

The Sandman- din 5 august

Pe 5 august 2022 a avut loc premiera serialului The Sandman, care are 10 episoade. Spectacolul se va concentra pe Dream (Sturridge), o figură puternică care este cunoscută sub mai multe nume, inclusiv Morpheus, Regele Viselor, Kaickul, Oneiros, Lord of the Dreaming și, desigur, Sandman. 

Omul de nisip  este celebru greu de descris, dar o voi încerca: este vorba despre un grup de ființe eterne cunoscute sub numele de Nesfârșitul, fiecare dintre ele o personificare a unui aspect diferit al condiției umane. Personajul nostru principal este Dream (Tom Sturridge), stăpânul Visului care își ia responsabilitățile foarte în serios.Dar serialul este mult mai ciudat și mai sălbatic decât atât. La un moment dat vedem o lume în care pisicile uriașe vânează oameni, vedem prima reprezentație a Visului unei nopți de vară  în care zâne reale sunt în public, îl vedem pe Lucifer abandonând conducerea iadului în încercarea de a da peste vis vis și multe altele.Este un serial extrem de imaginativ, iar Netflix are munca

depusă în adaptarea lui.

Iron Chef Brazil- Iron Chef: Brazilia

Data lansării– din 10 august

În ultimii ani, competițiile culinare au cucerit inimile publicului brazilian.Pentru a mulțumi acest public, Netflix a investit în producția reality show-ului Iron Chef: În căutarea unei legende.În această competiție de gătit de top, vedetele gastronomiei se luptă pentru a ajunge în finală și a revendica titlul de Legendă de Fier.

Citeste si: Ce salarii au actorii din filmele și serialele turcești. Cât primesc pentru un singur episod

În cadrul emisiunii, bucătarii provoacă legendele culinare într-o competiție electrizantă. În prima fază, toate felurile de mâncare au un „ingredient secret”, care trebuie încorporat în rețeta finală.Cine trece de această etapă câștigă posibilitatea de a-i înfrunta pe cei 5 Iron Chefs într-o rundă finală.Câștigătorul competiției devine astfel o „legendă de fier”.

Indian Matchmaking: Season 2- Căsătoriile aranjate între indieni: Sezonul 2

 Data lansării – din 10 august

În acest sezon, Sima va gestiona mai multe așteptări decât oricând din partea clienților atât vechi, cât și noi, deoarece oferă liste de dorințe, de la chifle pentru bărbați la dieta „ovo lacto semi-vegetariană”, până la o dragoste comună pentru Taco Bell. Cu zeci de ani de experiență pe care să se bazeze, intuiția perspicace și metodele tradiționale ale Simei îi permit să-i ajute pe unii singuri norocoși să-și găsească destinul.

Locke & Key: Season 3

Data lansării – din 10 august

Trailerul dezvăluie că unul dintre principalele arcuri din sezonul 3 va fi frații Locke care descoperă și descoperă amploarea puterii din cheia Timeshift, care aduce în prezent un fost căpitan britanic care a murit în luptă, dar a fost înviat de unul dintre Cheile, iar acum servește ca un vas pentru un demon nefast.

School Tales The Series- Școala blestemată: Serialul

Data lansării – din 10 august

O nouă serie antologică cu povești cu fantome regizate de regizori de groază thailandezi experimentați. Opt povești înfiorătoare de benzi desenate au fost adaptate într-o serie de 8 episoade care îi va speria pe toată lumea de la școală noaptea: O fată care sare la moarte; o bibliotecă bântuită; mâncare de cantină din carne umană; o fantomă fără cap în depozitul școlii; o cameră infestată de diavoli; un demon răzbunător într-o clădire abandonată; și o sală de clasă în care doar elevii morți merg la curs.

Never Have I Ever: Season 3- Niciodată nu am…: Sezonul 3

 Data lansării – din 12 august 

Serialul de comedie pentru creșterea vârstei va continua să o urmărească pe Devi Vishwakumar (Maitreyi Ramakrishnan) și luptele ei continue în timp ce navighează la liceu.Sezonul 3 din „Never Have I Ever” va introduce și două personaje noi: Parker, interpretat de Deacon Phillippe, și Addison, interpretat de Terry Hu.

High Heat- Flăcările pasiunii

Data lansării – din 17 august

Poncho( Iván Amozurrutia) este un frate în doliu după ce și-a pierdut fratele din cauza unor circumstanțe misterioase. Tatăl său îi spune  tânărului că moartea persoanei iubite nu a fost tot ceea ce pare și că nu are cumva legătură doar cu pompierii locale, ci și cu un criminal în serie( Eduardo Capetillo) de demult. Și se întâmplă că criminalul în serie în cauză este pe cale să fie eliberat din închisoare!Cu toate acestea, în loc să stea jos și să se țină singur, și el se îndreaptă către pompieri în speranța de a-și curăța numele. Din anumite motive, el poate deveni cumva șeful stației de pompieri, deși nimeni nu-i crede nevinovăția.

Unsuspicious- Lipsă acută de suspecți

Data lansării – din 17 august 

Fiind înșelate de același playboy, trei femei și familiile lor merg la conacul lui pentru a obține răspunsuri – și trebuie să rămână pentru o anchetă când este găsit mort.

Tekken: Bloodline- Tekken: Legături de sânge

Data lansării – din 18 august 

Tekken: Bloodline arată un Jin bântuit de pierderea mamei sale în fața Ogre. El se apropie de Heihachi pentru a învăța karate în stilul Mishima. Întâlnește personaje precum Paul Phoenix, Nina Williams, King și alți  absolvenți Tekken. Trailerul stabilește chiar o bătălie între Jin și Leroy Smith, care a apărut pentru prima dată în  Tekken 7. Această întâlnire ar marca primul punct cronologic în care Leroy apare în  povestea Tekken.

Echoes- Ecouri

Data lansării – din 19 august 

Echoes este un serial misterios despre două gemene identice, Leni și Gina, care împărtășesc un secret periculos.De când erau copii, Leni și Gina și-au schimbat viețile în secret, culminând cu o viață dublă ca adulți: au două case, doi soți și un copil, dar totul în lumea lor perfect coregrafiată este aruncat în dezordine când una dintre surori dispare. 

Glow Up: Season 4

Data lansării – din 19 august 

O emisiune concurs în care artiști de make-up  celebri sunt  trecuți prin probe pline de culoare, având ca recompensă clădirea  unei cariere în industria frumuseții.

The Girl in the Mirror (Alma)- Fata din oglindă

Data lansării  – din 19 august

După ce și-a pierdut memoria într-un accident foarte bizar care i-a ucis pe cei mai mulți dintre colegii ei de clasă, Alma încearcă să dezvăluie ce s-a întâmplat în acea zi și să-și recapete identitatea.

Chad and JT Go Deep- Chad și TJ o iau în serios

Data lansării  – din 23 august

Serialul îi urmărește pe Kroeger și Parr în timp ce își duc activismul pe străzile din California de Sud pentru a sensibiliza problemele importante.Cu toate acestea, atunci când una dintre cauzele lor duce din neatenție la anularea lor, ei își folosesc activismul pentru a recâștiga bunăstarea și încrederea culturii.

Lost Ollie- Ollie s-a pierdut

Data lansării – din 24 august 

O jucărie pierdută, căutând prin țară pe băiatul care l-a pierdut și povestea băiatului care a pierdut mai mult decât cel mai bun prieten. Serialul fiind inspirat după cartea „Odiseea lui Ollie”.

Queer Eye: Brazil- Queer Eye: Brazilia

Data lansării  – din 24 august 

Seria de transformare înălțătoare lovește Brazilia cu un nou Fab Five și călătorii mai curajoase de transformare, împreună cu multe lacrimi și râsete.

Selling The OC- Orange County e de vânzare

 Data lansării  – din 24 august 

Selling The OC un nou grup de agenți imobiliari fabuloși care lucrează pentru Oppenheim Group.Spectacolul are loc în biroul din Newport Beach, așa că fanii pasionați ai The OC ar putea recunoaște câteva locuri care apar în emisiune.

Rilakkuma’s Theme Park Adventure- Aventurile lui Rilakkuma în parcul tematic

Data lansării – din 25 august

Serialul descrie o zi activă de incidente și întâlniri care au loc când Rilakkuma,iar Korilakkuma, Kiiroitori și Kaoru merg să se joace într-un parc de distracții care este pe cale să se închidă.

Drive Hard: The Maloof Way- Service Maloof

Data lansării – din 26 august 

O familie iubitoare de Maloofs, angrenaje și șoferi cascadori, își folosesc pasiunea și abilitățile pentru a construi motoare de mașini și a face o performanță sălbatică trucuri la volan.Legendarul pilot de curse Sammy Maloof și familia sa de concurenți și cascadorii construiesc cele mai proaste mașini din lume pentru a se asigura că clienții lor pot purta steagul în carouri în ziua cursei. Și când praful de curse se așează, cei de la Maloof întorc cortina conducerii cascadorii profesionale în timp ce exersează și realizează cele mai pline aventuri de acțiune vreodată.

Ludik 

Data lansării  – 26 august

Serialul se învârte în jurul lui Ludik, care pare a fi o sare a pământului bine, dându-se drept un om de familie sănătos care conduce o afacere de succes cu mobilier. Cu toate acestea, în spatele furnirului de respectabilitate, Ludik este cufundat în lumea interlopă care îl vede încrucișându-se cu mafioți și criminali. Cu familia sa în frământare, cu închisoarea la orizont și cu moartea iminentă, Ludik trebuie să se bazeze atât pe vechii, cât și pe noii săi aliați pentru a birui și a-și salva totul.

Family Secrets – Tensiuni în familie

Data lansării – 31 august

O studentă și un chirurg plastician dintr-o familie mai înstărită chiar în ziua nunții lor face află rețeaua de secrete, trădări și minciuni ce au legat familiile lor.

Noile documentare ce vor apărea pe Netflix începând cu luna august 2022

I Just Killed My Dad- L-am omorât pe tata

Data lansării  – 9 august

Anthony Templet și-a împușcat tatăl și nu a negat niciodată. Dar de ce a făcut-o este o întrebare complexă cu implicații profunde care depășesc cu mult o singură familie.Această serie de documentare din trei episoade explorează psihicul lui Anthony care a condus la evenimentele din 3 iunie 2019 și călătoria consecințelor sale mentale și emoționale.

Citeste si: Top cinci seriale Netflix de vară. Petrece timp de calitate cu cei dragi în fața televizorului

Bank Robbers: The Last Great Heist- Jefui de bănci: Ultimul mare furt 

Data lansării – 10 august

Prin interviuri sincere, autorii celui mai notoriu jaf bancar din Argentina detaliază cum – și de ce – au efectuat operațiunea radicală din 2006.

Stay on board: The Leo Baker Story- Skateboarder: Povestea lui Leo Baker

Data lansării  – 11 august

De la Netflix, Pulse Films, o divizie a VICE Media Group și Flower Films, vine un lungmetraj brut și captivant care urmărește pictograma competitivă skateboarding-ului Leo Baker în perioada premergătoare Jocurilor Olimpice din 2020.Pe măsură ce se confruntă cu mizele din ce în ce mai ascuțite și cu deconectarea din ce în ce mai intensă între modul în care îl vede lumea și cine știe el însuși că este, presiunea de a continua cursul său de a fi fidel cu sine ajunge la un punct de cotitură care definește cariera și viața. Stay on Board este călătoria lui Leo care echilibrează lumea de gen a sportului, a tranziției, a societății și a culturii skate, ceea ce îl duce în cele din urmă la cel mai punk lucru imaginabil.

Untold: VOLUME 2 – Untold: The Rise and Fall of AND1- Povești din sport: Ascensiunea și decăderea AND1

Data lansării – 16 august

Seria apreciată de critici revine cu un eveniment de patru săptămâni de serie documentar care aduce din nou priviri proaspete asupra poveștilor epice din lumea largă a sportului. De la fotbal la baschet și streetball la navigație, aceste povești nu sunt cele pe care le-ați auzit înainte, chiar dacă credeți că le-ați auzit. Premiera săptămânală, fiecare film începe într-un moment esențial și apoi se adâncește în ceea ce s-a întâmplat dincolo de titluri, așa cum au spus cei care l-au trăit, pentru a dezvălui grija, rezistența, durerea, triumful, violența, comedia și patosul de sub sudoare.

Inside the Mind of a Cat- În mintea unei pisici 

Data lansării – 18 august

Experții în pisici se scufundă în mintea felinei pentru a dezvălui adevăratele capacități ale animalului de companie care se năpustește în acest documentar captivant și drăgălaș.

Running with the Devil: The Wild World of John McAfee – John McAfee: O lume nebună 

Data lansării –24 august

El este geniul original al computerelor devenit necinstiți, inventatorul uneia dintre cele mai de succes (și mai urâte) piese de software din toate timpurile: McAfee Anti-Virus. La apogeul său, John McAfee valora 100 de milioane de dolari. Dar când vecinul său a fost ucis, McAfee a fugit și a invitat o echipă de filmare cu el. Cu acces la sute de ore de filmări nedifuzate înainte de McAfee în timp ce era urmărit de autorități, aceasta este povestea definitivă a unui personaj mai mare decât viața, un bărbat care a candidat pentru președinție, a evadat de închisoare de mai multe ori, și a pretins că a spart lumea.

History 101: Sezonul 2- Pastila de istorie: Sezonul 2

Data lansării  – 25 august

Lecțiile de istorie de dimensiuni mici revin, de data aceasta pentru a investiga drogurile psihedelice, laserele cu arme și chiar apă îmbuteliată.

I AM A KILLER: Sezonul 3- SUNT UN UCIGAȘ: Sezonul 3

Data lansării – 30 august

În timp ce ispășesc greutăți pentru crimă, deținuții își povestesc crimele și reflectă asupra modului în care acțiunile lor au distrus vieți, inclusiv pe ale lor.

Club América vs Club América

Data lansării  – 31 august

Această serie documentară se adâncește în trecutul și prezentul Americii, cel mai câștigător și mai controversat club de fotbal din Mexic.

Pentru copii

Big Tree City – Orașul Arbori 

Data lansării – 1 august

O echipă de eroi animale cu abilități speciale și vehicule rapide lucrează împreună pentru a menține în siguranță Big Tree City și pentru a rezolva cele mai dificile probleme ale orașului.

Super Giant Robot Brothers – Frații roboți supergiganți 

Data lansării – 4 august

Odată ce cearta încetează, începe lupta! Frații robot Shiny și Thunder și inventatorul lor vrăjitor trebuie să apere Pământul atunci când monștrii spațiali atacă.

Team Zenko Go: Sezonul 2 – Echipa Zenko, hai!: Sezonul 2 

Data lansării – 8 august

Câini robo fugiți, unchi somnambuli și copii supărați! Acești copii eroi ascunși găsesc mai multe modalități de a ajuta în orașul Harmony Harbour.

Citeste si: Când apare serialul Elita, sezonul 5? Netlfix a anunțat că serialul va avea două sezoane noi

The Cuphead Show!: Part 2 – The Cuphead Show!: Partea 2 

Data lansării – 19 august

Urmărește nenorocirea impulsivului Cuphead și a fratelui său ușor de legănat, Mugman, în această serie animată bazată pe jocul video de succes.

Angry Birds: Summer Madness: Sezonul 3 – Angry Birds: O vară nebună: Sezonul 3 

Data lansării – 25 august

Păsări adolescente Red, Chuck, Bomb și Stella se prăbușesc prin Tabăra Splinterwood împreună cu colegii lor de rulotă cu pene pentru o vară plină de excursii!

Mighty Express: Sezonul 7 – Mighty Express: Sezonul 7 

Data lansării – 29 august

Nate, Flicker și restul trenurilor ridică șinele pentru livrări mai palpitante, misiuni speciale și lecții uşoare pe linie.