Placinta cu piersici si caramel
Cost estimativ: 20 lei pentru 6 persoane
Ingrediente
O foaie de foitaj
1 kg piersici
150 g zahar
50 g sos caramel
O lamaie
Zahar pudra
Mod de preparare
Foietajul se intinde in strat subtire.
Piersicile se toaca cubulete, se amesteca cu zaharul, lamaia si caramelul, se aseaza peste foietaj, apoi se ruleaza.
Se da la cuptor 40 minute, la 180 grade.
Se scoate si se presara cu mult zahar pudra.
Ingrediente
O foaie de foitaj
1 kg piersici
150 g zahar
50 g sos caramel
O lamaie
Zahar pudra
Mod de preparare
Foietajul se intinde in strat subtire.
Piersicile se toaca cubulete, se amesteca cu zaharul, lamaia si caramelul, se aseaza peste foietaj, apoi se ruleaza.
Se da la cuptor 40 minute, la 180 grade.
Se scoate si se presara cu mult zahar pudra.
Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta
Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”