Pilot din serialul "Dragoste si secrete", transformare uluitoare! Iata ce alura salbatica avea celebrul actor Burak Serdar Sanal, in urma cu patru ani!

Burak Serdar Sanal (Pilot din serialul "Dragoste si secrete") este unul dintre cei mai talentati actori din tanara generatie in Turcia.


In articol:

Pilot din serialul "Dragoste si secrete", transformare uluitoare! Burak Serdar Sanal s-a nascut in 1988 in Istanbul. Parintii sau i-au descoperit inca din copilarie talentul actoricesc si peste ani, acesta avea sa isi inceapa cariera de actor la doar 17 ani. Inca de la primele sale aparitii pe micile ecrane, Burak Serdar Sanal a cucerit publicul prin talentul sau.

Pilot din serialul "Dragoste si secrete", transformare uluitoare!

Inițial a aspirat la o carieră în modeling dar cand agentia la care a aplicat i-a oferit un rol în serialul "Ilhamurlar Altinda", i-a plăcut atât de mult pe platourile de filmare încât s-a decis să urmeze o carieră în actorie. Carismaticul tanar a cucerit publicul cu talentul sau, dar si alura sa salbatica. Acesta avea parul lung si frangea multe inimi.

Ulterior a absolvit Facultatea de Teatru, in cadrul Universitatii Maltepe. Burak Serdar Sanal s-a făcut remarcat în filme și seriale de comedie precum: Avrupa avrupa (2011-2012), Boyle Bitmesin (2012-2014), Mucize (2014), Tut sozunu (2015) și Yeşil Deniz (2014-2016).

În 2016 a primit rolul principal în serialul Ruzgarin Kalbi în care a avut-o ca parteneră pe actrița Deniz Baysal iar în 2018 a revenit pe marele ecran cu drama Deniz ve Güneş.

Filmografie:

2019 – Kimse Bilmez (Pilot / Süleyman)
2018 – Deniz ve Güneş (Deniz)
2017 – İkisini de Sevdim (Murat)
2016 – Rüzgârın Kalbi (Rüzgâr)
2014 – Mucize (İsa)
2014 – 2016 – Yeşil Deniz (İsmal)
2015 – Tut Sözünü (Bernardo)
2012 – Böyle Btmesin
2011 – Dinle Sevgili (Tolon)
2011 – 2012 – Avrupa Avrupa (Can)
2009 – Küçük Kadınlar 2. Sezon (Koray)
2009 – Bahar Dalları (Mert)
2008 – Peri Masalı (Murat)
2008 – Arka Sokaklar 3. Sezon (Ceyhun)
2005 – Ihlamurlar altinda

Citeste si: “Dragoste si secrete”. Dusmani in serial, cuplu in viata reala!

Citeste si: El este cel mai important barbat din viata frumoasei Sevda, protagonista serialului "Dragoste si secrete"! Iata cum a fost surprinsa celebra actrita Ozgu Kaya, alaturi de iubitul ei, la Paris!

In 2019 a fost cooptat în distribuția serialului "Dragoste si secrete", în care dă viață personajului Pilot/Suleyman, rol care i-a pus în valoare talentul actoricesc si i-a adus primul premiu.

Iubita lui Burak este nimeni alta decat actrița Ozgu Kaya, protagonista din serialul “Dragoste și secrete”. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului și sunt împreună de peste un an, avansand cu pasi repezi spre casatorie si intemeierea unei familii.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate