Serialul “Dragoste si secrete” cucereste Romania! Kanal D, lider de piata, in Prime Time, pe doua segmente de public!

,

Ieri, Kanal D s-a pozitionat din nou, pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, in Prime Time, cu serialul “Dragoste si secrete”.

Serialul turcesc “Dragoste si secrete” cucereste, pe zi ce trece, tot mai multi fani, dovada stand cifrele de audienta inregistrate cu fiecare episod difuzat.

Conform datelor furnizate de Kantar Media, in intervalul 20:00 – 23:15, Kanal D a fost lider de piata, atat la nivelul intregii tari, cat si in randul populatiei de la orase.

Miercuri, 29 iulie, Kanal D s-a clasat pe primul loc in audiente, cu 6,6% rating si 19,5% cota de piata, pe targetul National, si 6,1% rating si 17,9% cota de piata, pe targetul All Urban. Episodul difuzat aseara a fost urmarit, in medie, pe parcusul celor peste trei ore de difuzare, de peste un million (1.158.000) de telespectatori din intreaga tara.

Postul TV si-a mentinut pozitia in topul televiziunilor si in ceea ce priveste targetul Comercial, pozitionandu-se pe locul doi, cu 3,7% rating si 15,3% cota de piata.

In minutul de aur, atins la 21:48, aproape un million si jumatate (1.482.000) de fani urmareau serialul difuzat la Kanal D.

Citeste si: Kanal D, lider de audienta in Prime Time, la nivelul intregii tari si la orase, cu serialul “Dragoste si secrete”

 

Citește și:

Kanal D, lider de audienta in Prime Time, la nivelul intregii tari si la orase, cu serialul “Dragoste si secrete”

Partenera lui Keremcem din “Dragoste si secrete” a trecut prin momente de groaza! Iata ce a patit frumoasa Ozgu Kaya!

El este cel mai important barbat din viata frumoasei Sevda, protagonista serialului "Dragoste si secrete"! Iata cum a fost surprinsa celebra actrita Ozgu Kaya, alaturi...

Zile de cosmar pentru Halit! In aceasta seara, 16 septembrie, de la ora 20:00, in “Pretul fericirii'', pe Kanal D

Incep sa cada mastile si fiecare sa isi arate adevarata fata! Ce se intampla in ''Pretul fericirii'', ASTAZI, 15 septembrie, de la 20:00, pe Kanal D


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies