Pierce Brosnan, DEVASTAT de MOARTEA FIICEI SALE: “Draga mea fiica, Charlotte, a trecut in viata vesnica”

Pierce Brosnan, DEVASTAT de MOARTEA FIICEI SALE: “Draga mea fiica, Charlotte, a trecut in viata vesnica”

Celebrul actor trece prin momente cumplite.

Tragedie in familia lui Pierce Brosnan! Fiica lui vitrega, din prima casatorie, a decedat la varsta de 42 de ani dupa ce a pierdut lupta cu o boala crunta: cancer ovarian. Tanara, mama a doi copii, s-a luptat din rasputeri sa traiasca, insa, destinul nu a fost bland cu ea. Se pare ca gena de cancer ovarian este in familie. Mama ei, Cassandra, prima sotie a actorului Pierce Brosnan, a murit de aceeasi boala cand avea 43 de ani.

Actorul este devastat de moartea lui Charlotte! Pierce Brosnan care in prezent filmeaza pentru o noua pelicula a anuntat producatorii ca fiica lui a murit pe 28 iunie, dupa o lupta grea cu cancerul.

Charlotte a luptat cu boala cu demnitate umana, gratie si curaj. Inima ne este incarcata de durere dupa pierderea frumoasei noastre fiice dragi. Ne rugam pentru sufletul ei, dar si pentru ca leacul impotriva acestei maladii blestemate sa fie gasit. Multumim tuturor celor care si-au exprimat regretul si ne-au adus condoleante”, a declarat Pierce Brosnan.

Pierce Brosnan s-a casatorit cu Cassandra, mama lui Charlotte, in 1980, cand Charlotte avea doar noua ani. Cassandra era vaduva cand l-a cunoscut pe Pierce Brosnan care nu era atat de celebru ca acum. Cassandra avea doi copii, pe Charlotte si inca un fiu din prima casatorie.

Mariajul lui Pierce Brosnan cu prima sotie, Cassandra, a durat 11 ani. Din aceasta casnicie s-a nascut un fiu, Sean Brosnan. Cassandra a murit la varsta de 43 de ani dupa ce s-a luptat un an de zile cu aceeasi boala care a rapus-o si pe fiica ei: cancerul ovarian. Durerea este cu atat mai mare pentru Pierce Brosnan cu cat pierderea fiicei vitrege i-a adus aminte de clipele de groaza prin care a trecut dupa moartea primei sotii.

Pierce Brosnan alaturi de Charlotte, fiica sa vitrega


Pierce Brosnan alaturi de prima sotie Cassandra si copiii lor in 1985

Pierce Brosnan in ziua casatoriei cu prima sotie Cassandra in 1980 si copiii Cassandrei din prima casnicie

Pierce Brosnan alaturi de actuala sotie, Keely Shaye Smith

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate