Philip a spus tot adevarul despre sarcina Bernei: ''Impreuna, toti trei...''

,

Philip sI Berna formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Puterea dragostei.


In articol:

Philip a spus tot adevarul despre sarcina Bernei

Philip si Berna au fost cel mai votat cuplu de la Puterea dragostei, sezonul 2. Cei doi se iubesc atat de mult, incat s-au logodit chiar in timpul emisiunii. 

Berna a spus adevărul despre sarcină. După zvonurile potrivit cărora Philip ar fi cerut-o în căsătorie pentru că e însărcinată, Berna a lămurit lucrurile.

Citeste si: Berna, schimbare spectaculoasa de look! Iata la ce transformare fizica a recurs fosta concurenta de la Puterea dragostei, la scurt timp dupa Marea Finala!

Berna a spus adevărul despre sarcină.Berna și Philip formează un cuplu în casa "Puterea Dragostei", iar cei doi au planuri serioase de viitor. Philip și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe Berna, iar cei doi sunt mai fericiți ca niciodată. După ce a fost cerută în căsătorie, Berna a spus adevărul despre sarcină. Dorința lui Philip de a-și întemeia o familie alături de Berna nu a fost văzută cu ochi buni de toată lumea, ba chiar au existat persoane care au afirmat că Berna ar fi însărcinată și că Philip s-a grăbit să o ceară în căsătorie pentru ca, în momentul în care se va naște copilul, aceștia să formeze deja o familie.

Citeste si: Berna a CONFIRMAT sarcina in cel mai frumos mod cu putinta! Felicitari!

Philip a dat-o de GOL pe Berna si a postat o imagine cu burtica Bernei:

''Sa imbatranim impreuna, toti trei'', a scris Philip.

Berna și Philip au vorbit despre nuntă și copii: "Tu nu prea ești așa de încântat" Ce se întâmplă între ei după ce au ajuns în România?

Berna și Philip s-au întors în România chiar înainte de Marea Finală și cei doi s-au mutat deja împreună. Se pare că între ei lucrurile merg foarte bine, iar într-un vlog pe care Berna l-a postat pe canalul ei de Youtube, cei doi au vorbit despre nuntă și copii. Berna a recunoscut că adoră copiii și că așteaptă momentul în care va deveni mamă, chiar dacă Philip nu este la fel de nerăbdător ca ea.

Citeste si: Ce mesaj a primit Berna după Marea Finală "Puterea Dragostei"? Atunci a realizat totul: "Îmi pare rău că am preferat să fiu lângă Bianca mai mult decât lângă..."

 

Citește și:

Ce mesaj a primit Berna după Marea Finală "Puterea Dragostei"? Atunci a realizat totul: "Îmi pare rău că am preferat să fiu lângă Bianca mai mult decât...

O nouă IDEE năstrușnică a cercetătorilor britanici: Vor să infecteze voluntari cu noul coronavirus

Ramona se întoarce la "Puterea Dragostei". Ce băiat din casă se bucură de susținerea ei?

Berna, schimbare spectaculoasa de look! Iata la ce transformare fizica a recurs fosta concurenta de la Puterea dragostei, la scurt timp dupa Marea Finala!

5 locuri de vizitat la munte în România. FOTO


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies