Peste 4.5 milioane de români vor primi bonuri de masă! Dacă ești pensionar primești tichete de masă de 15 lei pe zi

,

Pensionarii ar putea primi bonuri de masă, mai precis peste 4.5 milioane de români sunt în această categorie pentru care parlamentarii vor să aducă un plus de 300 de lei lunar prin tichete de masă.


In articol:

Proiectul de lege este în parlament și are mari sanse să fie votat, bonurile de masă ar urma să fie primite la fel ca la angajați în ziua în care este achitată și indemnizația din partea statului și ar fi pentru 30 de zile.

Citeste si: Calendar ortodox 9 februarie! Cui trebuie sa ii spui azi ''La multi ani''

Valoarea unui bon de masă pentru pensionari ar fi valoarea minimă stabilită de lege, acum este de 15,09 lei.

Condițiile necesare ca pensionari să primească bonuri de masă

Pensionarii care doresc bonuri de masă nu mai pot folosi în schimb alte facilitați, cum ar fi călătoriile gratuite cu trenul.

„ Astfel, în cazul în care biletele de valoare nu au fost folosite în cursul anului, de către pensionarii din sistemul asigurărilor sociale de stat, din sistemul de pensii și asigurări sociale de stat pentru agricultori, precum și de către pensionarii din celelalte sisteme proprii de asigurări sociale, acestea pot fi compensate în tichete de masă”, se arată în expunerea de motive a inițiativei legislative.

Citeste si: Eliminare soc la "Bravo, ai stil!Celebrities"! Maria Ilioiu a parasit competitia! Prima reactie a ei

„De acestea (tichetele de masă) vor beneficia aproximativ 4.537.000 de pensionari, aflați în evidența Casei Naționale de Pensii Publice, precum și cei aflați în evidența Caselor Sectoriale de Pensii”, mai precizează inițiatorii proiectului legislativ.

Citeste si: Secretul Simonei Halep de pe Instagram! Pe cine urmărește vedeta tenisului mondial

 

Citește-ne pe
Citește și:

O noua concurenta vine la ''Bravo, ai stil Celebrities''! Despre cine este vorba, urmariti in editia de MIERCURI, de la 22:00, pe Kanal D

Schimbări în justiție: Noi categorii profesionale la instanțe și parchete (proiect guvernamental)

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Calendar ortodox 9 februarie! Cui trebuie sa ii spui azi ''La multi ani''

Eliminare soc la "Bravo, ai stil!Celebrities"! Maria Ilioiu a parasit competitia! Prima reactie a ei

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies