Peste 100 de persoane au donat sânge pentru Mihai Constantinescu. Familia cere ajutor

Peste 100 de persoane au donat sânge pentru Mihai Constantinescu, marți, la Spitalul Floreasca, până la orele prânzului, relatează Mediafax.Printre cei care au venit să doneze se numără și artistul Petre Geambașu, împreună cu soția, însă, din cauza vârstei, medicii nu le-au recoltat sânge.

Petre Geambașu și soția acestuia s-au prezentat, marți, la Spitalul Floreasca din Capitală, acolo unde este internat în prezent cântărețul Mihai Constantinescu. Cei doi au vrut să doneze sânge pentru prietenul lor, dar nu au putut face acest gest, din cauza vârstei. Soția lui Petre Geambașu spune că cei de la spital le-au transmis că pentru donare există o limită de vârstă, la femei de 59 de ani, iar la bărbați de 65.

Până la orele prânzului, peste 100 de persoane au donat sânge pentru Mihai Constantinescu, printre care și mulți tineri. Admiratorii artistului au venit la spital după ce apropiații lui Mihai Constantinescu au făcut un apel în acest sens.

mihai constantinescu

Cântăreţul Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a fost dus la Spitalul Floreasca din Capitală pe 13 mai, în urma unui stop cardio-respirator, el fiind internat în unitatea spitalicească de peste o lună. Mihai Constantinescu şi-a anulat în luna martie câteva concerte din cauza stării de sănătate, fiind cunoscut de multă vreme cu probleme cardiace. În anul 2008, Mihai Constantinescu a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Secţia Clinică Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş, cu diagnosticul stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, insuficienţă mitrală gradul 3/4, insuficienţă tricuspidiană gradul 2, hipertensiune pulmonară medie. În anul 2017, artistul a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale, după ce valva mitrală a avut o disfuncţie.

Citeste si: De ce nu a fost nicio femeie la CINA CEA DE TAINA. Un episcop numit de Papa si-a dat demisia dupa ce a spus

Citeste si: Ultima Ora! S-a decis soarta lui Dragnea: In ce penitenciar isi va executa pedeapsa si ce regim are

Citeste si: Roxana si Iancu de la "Puterea Dragostei" au primit binecuvantarea: "Dacă vouă vă e bine și sunteți fericiti, asta e tot ce contează"

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate