Percheziții la Dani Mocanu! Manelistul, un nou dosar penal!

,
Dani Mocanu și leul
Dani Mocanu și leul rănit

Percheziții au loc acasă la Dani Mocanu, după ce în ultimul clip al manelistului a apărut un leu rănit.


In articol:

Autoritățile au deschis un dosar penal după ultimul clip al lui Dani Mocanu, "Stop Romania". Clipul e un succes pe YouTube, cu peste 5,3 milioane de vizualizări, însă oamenii legii s-au autosesizat după ce în clip a apărut un leu rănit și care pare chinuit.

Autoritățile au făcut percheziții la 3 adrese din Ilfov și Argeș. Totodată, locuința lui Dani Mocanu a fost percheziționată.

Oamenii legii fac cercetări privind rele tratamente și cruzimi împotriva animalelor, după apariția leului rănit în clip. 

În cauza a fost întocmit dosar penal, conform Legii 205 din 2004, privind protecția animalelor, în care se desfășoară cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești. Verificările efectuate de polițiști până în prezent au că scop stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele s-au petrecut, respectiv identificarea și audierea tuturor persoanelor implicate, precum și verificarea asigurării condițiilor de asistență medicală, îngrijire și adăpost pentru animalul din filmare", au precizat reprezentanții IPJ Argeș.

Dani Mocanu și leul
Leul rănit din clipul lui Dani Mocanu

Reacția lui Dani Mocanu

Dani Mocanu a susținut că rănile erau doar un "efect de machiaj" și că leul a fost tratat ca un "bebeluș".

„Sunt atâtea probleme cu adevărat grave în țara noastră si vă dau și câteva exemple:
Sunt familii întregi care mor de foame în casă, sunt bătrâni care nu le ajung pensiile, sunt copii care nu le ajung alocațiile, sunt oameni care n-au un acoperiș asupra capului, trăim într-o țară în care avem mai multe biserici decât spitale. Mai nou acum ne-ați închis în casă și ați stopat toate fabricile rămânând țara fără locuri de muncă. Nu se ocupă nimeni de aceste probleme cu adevărat importante și v-ați găsit acum să vă interesați de leul din videoclipul meu”a reacționat Dani Mocanu.

„Vă asigur că leul trăiește mai bine decât voi toți și are tot ceea ce și-ar putea dori un animal și este perfect sănătos din toate punctele de vedere”, a mai susținut manelistul.

Leul rănit din clipul lui Dani Mocanu
Leul rănit din clipul lui Dani Mocanu

„Legal Disclaimer : no one was harmed in the making of this film.
This is special effects make-up, not a real injury ! /Avertisment: nimeni nu a fost rănit la turnarea acestor imagini. Sunt efecte speciale de machiaj, nu este o rană adevărată”, a scris, totodată, persoana care administrează contul de Youtube al lui Dani Mocanu.

Dani Mocanu mai este vizat de un dosar penal, de proxenetism.

Citeste si: Emily Burghelea sare in apararea manelistului Dani Mocanu in scandalul leului ranit: "N-am putut sa tac!""

 

Citește-ne pe
Citește și:

Dani Mocanu, decizie fără precedent. Regele manelelor se retrage din industrie! Anunț oficial

Dan Petrescu, eşec la debutul în Turcia - A pierdut în faţa fostei echipe a lui Şumudică, în urma unui gol marcat de Maxim

Mihaela Rădulescu rupe tăcerea. Cine este bărbatul de care este îndrăgostită acum: Eu trăiesc numai ce-mi place

Dani Mocanu a rupt tăcerea despre piesa care îl poate readuce în închisoare! Ce a spus despre melodia "Curwa" și povestea dintre Andy și Roxana: "Se potrivește"

Dani Mocanu a sărit să îl bată pe Hamude de la "Puterea dragostei"! Motivul pentru care a început scandalul e halucinant

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies