Dani Mocanu, decizie fără precedent. Regele manelelor se retrage din industrie! Anunț oficial

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 02 feb 2021, 05:25
Dani Mocanu, decizie fără precedent. Regele manelelor se retrage din industrie! Anunț oficial

Dani Mocanu și-a șocat fanii cu ultimul anunț. Chiar dacă are o carieră de succes, manelistul a luat recent o decizie care îi va schimba viața.  

Dani Mocanu și-a anunțat în mod oficial fanii că, se „retrage” din lumea manelelor pentru cântările duhovnicești! Fanii au rămas șocați când au aflat ce decizie a luat cântărețul lor preferat. 

Dani Mocanu se retrage din industria muzicală

Nu, nu este o glumă! Chiar Dani Mocanu a postat un mesaj pe contul de Instagram și le-a povestit fanilor motivul pentru care a luat această decizie! Care este reacția celor din mediul online și ce se va întâmpla cu proiectele ”fostului” manelist?

Mesajul transmis de „Regele Vizualizărilor de pe YouTube”, așa cum s-a autointitulat, i-a șocat atât pe apropiați, dar mai ales pe fanii săi.

El precizează că își va onora proiectele pe care le-a stabilit până în momentul de față, iar apoi se va dedica trup și suflet pentru a-l sluji pe Dumnezeu. Artistul a decis să cânte doar melodii duhovnicești.

Mesajul manelistului a devenit viral

ântărețul susține că el și familia lui au fost dintotdeauna credincioși, iar acum a venit momentul să-i mulțumească lui Dumnezeu pentru tot binele pe care l-a făcut pentru ei. 

„Dragi prieteni și fani,

Vă anunț din toată inima mea și cu toată sinceritatea că nu voi mai cânta absolut deloc. Am câteva proiecte terminate deja, pe care le-am programat până la data de 7 ianuarie 2021, iar apoi, voi lăuda pe Domnul Iisus prin cântări duhovnicești.

Citeste si: Cum arată videoclipul din cauza căruia Dani Mocanu riscă închisoarea! ATENŢIE, imagini şi expresii interzise minorilor

Eu și familia mea suntem credincioși de când ne știm și cred că a venit momentul în care să vestesc oamenilor ceea ce Dumnezeu a făcut pentru noi!!!”, este mesajul ciudat, scris de celebrul manelist pe contul său de Facebook.

Postarea de pe pagina sa de Instagram a fost însoțită de următoarea descriere: „Dragi prieteni și fani Dumnezeu să fie cu noi! Aceasta este alegerea mea. AMIN.”, a scris Dani Mocanu pe Instagam.

Care a fost reacția faniilor?

Mesajul lui Dani Mocanu a strâns multe aprecieri, dar și comentarii. Unii l-au felicitat pentru decizia lui, alții l-au ironizat.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

”Boss, ai luat covid?”, a fost unul dintre comentarii.

„Mi-a crescut respectul față de Dănuțul nostru”, „Bravo faci un lucru minunat bravo” și „Bv tot respectul domnul să te binecuvânteze”,  au fost alte comentarii, pe pagina de Facebook a artistului.

Citeste si: Dani Mocanu a sărit să îl bată pe Hamude de la "Puterea dragostei"! Motivul pentru care a început scandalul e halucinant

Alții au fost chiar supărați din cauza mesajului publicat de Dani Mocanu.  ”Dani… Ești ultimul la care mă așteptam să mă dezamagească. Tu ești făcut pentru asta frate. Nu poți renunța să cânți. Ai mulți fani ce ti-au fost alături. Nu îi poți abandona”, „Dănuțule, știi că ești fratele meu și te iubesc din toată inima, dar nu îmi fă una ca asta pentru mine și pentru fanii tăi”,  i-au scris aceștia.

„Stai la loc Dănutzule că locul tău e pe 1 greule”, „Ne bagi în depresie”, „Mocane lasă prostiile că vreau să-mi Cânți la nuntă frate altfel nu mă mai însor” și „Nu pot să cred sunt fana ta nr unu îmi plac toate cântecele tale”, au fost alte comentarii.